Menu Mijn account

Theta Fuel

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,24242907
-2.13%24H

Theta-Fuel (TFUEL) kopen met iDEAL 

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig, veilig en snel Theta-Fuel (TFUEL) kopen en verkopen met een euro pair welke u kunt betalen middels iDEAL, Bancontact of één van onze andere betaalmethodes. Theta-Fuel dient niet verward te worden met Theta Token, ondanks dat beide tokens van dezelfde blockchain afkomstig zijn, zijn het twee verschillende tokens.

Grafiek Theta Fuel

Wat is theta-fuel (TFUEL)?

Theta Fuel (TFUEL) is een van de twee native tokens op de Theta-blockchain. Behalve TFUEL is ook Theta Token (THETA) een native token. Het governance-token van de Theta-blockchain die wordt ondersteund door duizenden door de gemeenschap beheerde Guardian-nodes en de zogeheten Enterprise-validators. Hieronder vallen onder andere Google, Binance en Samsung. TFUEL is het tweede token op de Theta-blockchain dat dient als het utility-token bij gedecentraliseerde video- en data levering. Daarnaast fungeert TFUEL ook als een gastoken. Dit betekent dat TFUEL wordt gebruikt om bewerkingen op de Theta-blockchain mogelijk te maken. Denk hierbij aan betalingen aan relayers voor het delen van een videostream, voor implementatie van (en interactie met) slimme contracten, en als vergoedingen voor het afhandelen van NFT's en DeFi-applicaties.

De use-case van Theta

De use-case van Theta Fuel is niet alleen relevant aan alleen TFUEL maar aan het volledige Theta ecosysteem. Theta’s belangrijkste use-case is het decentraliseren van videostreaming, datalevering en edge computing. Door dit te decentraliseren wordt het gehel proces efficiënter, goedkoper en eerlijker voor de deelnemers. Het netwerk draait op een native blockchain, dat houdt in dat Theta een compleet eigen blockchain heeft gebouwd en dus geen gebruik maakt van bijvoorbeeld het Ethereum netwerk. Binnen het Theta ecosysteem zijn er twee native tokens, bekend als Theta (THETA) en Theta Fuel (TFUEL), die de interne economie aandrijven. Het platform is open source en de tokenhouders krijgen bestuursbevoegdheden zoals bij de meeste proof-of-stake (PoS) based blockchain-ecosystemen. Naast video, data en computers, richt Theta zich op ontwikkelaars die gedecentraliseerde applicaties (DApps) zoals DeFi en NFT's willen lanceren op zijn volledig functionele EVM-compatibele smart contract-platform.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.