Menu Mijn account

Theta Fuel

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,05290868
-2.05%24H

Theta Fuel (TFUEL) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u eenvoudig en snel Theta Fuel kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Theta Fuel. Koop uw TFUEL bij Bitcoin Meester en betaal met euro’s en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Theta Fuel

Wat is Theta Fuel?

Op het Theta netwerk zijn er twee tokens die beiden een belangrijke rol vervullen. Lees hier meer over het Theta Network en de bijbehorende THETA token. Naast de THETA token gebruikt het netwerk ook de TFUEL token. TFUEL wordt gebruikt als betaalmiddel op het platform. Om video’s op het netwerk te bekijken betaalt een gebruiker TFUEL. Een gebruiker die bandbreedte aanbiedt om content te delen ontvangt TFUEL.

Vergelijking met torrents

Om kort uit te leggen hoe dit nou echt werkt een voorbeeld uit de praktijk. Het principe achter het Theta Network is te vergelijken met het gebruik van torrents. U kiest ervoor om een bestand te downloaden met gebruik van een torrent. U bent de eindgebruiker die alle data nodig heeft om de download te kunnen openen. Er is een grote groep die u allemaal een klein stukje van deze data stuurt. Deze groep wordt in het geval van Theta beloond met TFUEL voor het delen van een klein stukje van de door jou opgevraagde video. Als gebruiker betaal je in TFUEL voor het kijken van deze video.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om TFUEL en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken van een account is zo gebeurd. Wij verifiëren uw identiteit en verwerken uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u beginnen met handelen.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Daarnaast hebben wij ook nog een blog waarin we cryptonieuws posten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.