Menu Mijn account

Theta Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,97378041
-5.47%24H

Theta Network (THETA) kopen met iDEAL

Eenvoudig, veilig en snel. Dat is waar wij voor staan. Ons platform is zo ingericht dat gebruikers gemakkelijk munten zoals Theta Token kunnen kopen en verkopen. Zowel voor beginners als gevorderde handelaren biedt Bitcoin Meester een uitkomst. Een account aanmaken is zo gebeurd en hierna kan er meteen worden begonnen met handelen.

Grafiek Theta Token

Wat is Theta?

Theta Network is een op de blockchain gebouwd netwerk voor videostreaming. Het gebruikt zijn eigen Theta blockchain. Door de toenemende vraag naar video en streamingdiensten en het toenemende aanbod van content komt de schaalbaarheid van bekende platformen als Netflix en YouTube in het nauw. Theta Network wil deze schaalbaarheid oplossen door videostreaming op het eigen peer-to-peer netwerk te plaatsen. Een peer-to-peer netwerk is een netwerk tussen twee computers zonder tussenkomst van een centrale server. Deze uitvoering is te vergelijken met BitTorrent, waarbij gebruikers bestanden met elkaar delen. Theta Network heeft niet uitgesproken bekende platformen te willen vervangen, maar wil juist de onderliggende infrastructuur vernieuwen.

THETA token

Gebruikers van het Theta Network worden betaald voor het delen van video-inhoud met andere gebruikers. Het netwerk heeft daarnaast twee tokens. De THETA token en TFUEL token. Lees hier meer over TFUEL. DE THETA token is ontworpen om een aandeel in het netwerk te hebben. Gebruikers van het platform krijgen hiermee de mogelijkheid om te stemmen over de richting en de toekomst van het netwerk.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u een frequente handelaar wordt. Tevens bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Vragen?

Bij ons kunt u terecht voor uw vragen over cryptovaluta. Lees eens door onze speciaal opgestelde handleidingen, hierin leggen we uit hoe het platform werkt. Als aanvulling hierop hebben wij ook nog de FAQ waarin we zoveel mogelijk vragen beantwoorden die wij regelmatig voorbij zien komen. Uiteraard zijn wij ook gewoon bereikbaar voor contact en eventuele suggesties. U kunt ons een mailtje sturen, een chat starten met een van onze medewerkers, of een belletje geven op 085-0076000 tijdens kantooruren van 09:00-17:00 uur.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.