Menu Mijn account

Theta Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 4,64044183
-5.31%24H

Theta Token kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Het doel achter Theta Token is de video afleveringsindustrie te verstoren door tokens uit te geven aan streamers, gamers en anderen. Ze willen alle huidige problemen op gaan lossen, zoals video’s van lage kwaliteit en hoge kosten. Dit willen ze gaan doen door gedecentraliseerde videostreaming over blockchain technologie te introduceren, waardoor er een vloeiendere en hoogwaardige streaming ervaring ontstaat. Het vermindert de kosten en kijkers kunnen tokens verdienen wanneer ze een video bekijken. Ook kunnen er tokens verdiend worden door bandbreedte en bronnen te delen.

Grafiek Theta Token

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.