Menu Mijn account

THORChain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 7,35523362
-4.88%24H

THORChain (RUNE) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige en veilige manier om THORChain (RUNE) te kopen en te verkopen met een Euro pair? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste webadres! Bij ons kunt u RUNE kopen met iDEAL, het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten aanmaakt. Vervolgens kunt u aan de slag met het kopen van THORChain met iDEAL. 

Grafiek THORChain

Wat is THORChain (RUNE)  

Er is een groeiend aantal gedecentraliseerde cryptocurrency-exchanges, ook wel een DEX genoemd, en een van de bekendere is THORChain. Wanneer u op zoek bent naar een gedecentraliseerde oplossing wat het mogelijk maakt om eenvoudig tokens tussen verschillende chains te swappen, dan is THORChain misschien wat u zoekt.

THORChain heeft geen bijzonder lange geschiedenis (2018) zoals bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum, maar ondanks de relatief jonge leeftijd is het project uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de sector. THORChain biedt een volledig scala aan exchange diensten en de continue liquiditeitspools zijn uniek in de branche. Omdat THORChain is gebouwd als een cross-chain-oplossing, is het mogelijk om elk activum te ruilen middels THORChain. Deze eigenschap maakt het superieur aan andere gedecentraliseerde exchanges. THORChain is gebouwd op Tendermint, de Byzantine Fault Tolerant-engine die Cosmos aandrijft, en is een Proof-of-Stake-blockchain met netwerkvalidators die nodig zijn om RUNE-tokens te koppelen. 

Waarom THORChain?

De kern van het ecosysteem dat door THORChain wordt gecreëerd, is het protocol en het doel van het project is om de liquiditeitsproblemen op te lossen die momenteel aanwezig zijn in cryptocurrency-markten. Met dat in gedachte is het protocol ontworpen om drie functies aan te kunnen, namelijk: Betrouwbare en veilige, bidirectionele overbrugging over alle ketens. Het stimuleren van activahouders om te staken om de liquiditeit te waarborgen en directe activaswaps en betalingen in trans-valuta mogelijk maken.

Het is niet verwonderlijk dat de technologie achter THORChain buitengewoon complex is, maar het basisconcept voor het project is vrij eenvoudig: stimuleer het creëren van liquiditeit en verbind vervolgens alle liquiditeit en blockchains met elkaar voor volledige interoperabiliteit, verbeterde liquiditeit en creëer uiteindelijk massa adoptie van cryptocurrencies zodat iedereen, overal en met elke valuta kan betalen.

In wezen zijn er twee groepen in het THORChain-ecosysteem. De eerste zijn de gebruikers en de anderen zijn de liquiditeitsverschaffers.

Gebruikers zijn de belangrijkste deelnemers aan het netwerk die de cross-chain-services van THORChain gebruiken om eenvoudig tokens uit te wisselen. Dergelijke uitwisselingen vinden plaats tussen liquiditeitspools, waarbij de gebruiker een fee betaalt om gasvergoedingen te dekken en voor de uitvoering van exchange. Het swappen door gebruikers is non-custodial en onbeperkt.

De tweede groep die THORChain gebruikt, zijn de liquiditeitsverschaffers die liquiditeit toevoegen aan de verschillende pools om de exchange van stroom te voorzien. Deze liquiditeit is gebonden met behulp van RUNE-tokens en wordt vervolgens bewaard in afzonderlijke kluizen die worden aangedreven door de netwerk nodes.

RUNE token

Het RUNE-token is het native token van THORChain en is ook een cruciaal onderdeel van het systeem. Het is een BEP2-token dat in alle liquiditeitspools wordt gebruikt en wordt gebonden door de nodes. Omdat RUNE-tokens een verhouding van 1:1 ten opzichte van de activawaarde behouden, kunnen alle liquiditeitspools worden gekoppeld. RUNE dient ook als beloningstoken voor het ecosysteem. Het RUNE-token dient vier doelen binnen het THORChain-ecosysteem, namelijk; beveiliging, liquiditeit, governance en beloningen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.