Menu Mijn account

TokenPay

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15947
4.00%24H

Koop en verkoop uw Tokenpay  op het juiste moment

U wilt in Tokenpay investeren en coins kopen wanneer de prijs goed is? Via Bitcoin Meester kunt u eenvoudig bepalen wanneer het de beste tijd is om TPA coins te kopen of verkopen. Op onze coins pagina kunt u de huidige prijs van verschillende cryptocurrencies zien, waaronder Tokenpay.

Grafiek TokenPay

Wat is TokenPay?

TokenPay is gemaakt met de fundamentele wens om moderne financiële instellingen te overbruggen met de voordelen van de blockchain technologie.

TokenPay is een gedecentraliseerd en zelf controlerend betalingsplatform. Het is ontworpen om veilige transacties uit te voeren tussen meerdere partijen. Omdat het een gebruikersbeveiliging heeft, is het alleen toegankelijk via een gecodeerde browser. De transacties die plaatsvinden worden uitgevoerd met een meegeleverde en niet traceerbare code, TPAY. Deze code zorgt ervoor dat de handel volledig anoniem en niet traceerbaar is. De unieke hash-algoritme zorgt voor snelle en veilige transacties.

Tokenpay bezit op dit moment 9,9% van de Duitse WEG bank. Daarnaast is er nog eens 9,9% van de LTC Foundation. Door middel van een eigen bank, betalingsplatform en debitcard wil TokenPay het ultieme doel halen, namelijk acceptatie en het toegankelijk maken van cryptocurrency.

Maak uw Bitcoin Meester account aan en start vandaag met handelen

Wilt u uit kunnen gaan van een eerlijke prijs wanneer u Tokenpay koopt en verkoopt? Ga aan de slag met Bitcoin Meester en u bent hier altijd zeker van. Maak een persoonlijk of zakelijk account en vul uw gegevens in. Wij zullen ervoor zorgen dat u snel wordt geverifieerd en klaar bent om te beginnen. Wij behandelen uw gegevens daarbij via de AVG-richtlijnen. 
Onze grafieken volgen de marktwaarde van een bepaalde valuta over een periode van enkele maanden.
Wilt u zien wat de koers van Tokenpay de afgelopen 24 uur heeft gedaan? Deze informatie wordt handig uitgedrukt in een percentage, zodat u deze in één oogopslag kunt vinden.
Alle prijzen op ons platform zijn inclusief onze tarieven, zodat u altijd exact weet wat u gaat kopen of verkopen.

Wij staan voor u klaar

Vragen omtrent het gebruik van Bitcoin Meester? Bekijk de FAQ pagina en onze handleidingen. Wilt u liever met ons in contact komen? Stuur ons een mailtje naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, start een chat of bel +31 (0) 85 007 4844 tijdens kantooruren van 08.00 tot 18.00 uur. Ons doel is om handelen in cryptocurrencies zo eenvoudig mogelijk voor u te maken!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.