Menu Mijn account

TomoChain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,31652324
-1.52%24H

Eenvoudig en snel TomoChain (TOMO) kopen via iDEAL

Snelheid, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staan bij Bitcoin Meester centraal. TomoChain kopen doet u bij ons dan ook gewoon met euro's. U hoeft TOMO dus niet meer te kopen via lastige handelssoftware of eerst andere cryptovaluta aan te schaffen. U koopt Tomo bij Bitcoin Meester namelijk direct met euro's. Deze euro’s kunt u gemakkelijk op uw account storten met iDEAL of Bancontact.

Grafiek TomoChain

Wat is Tomochain?

Tomochain is een project voor ontwikkelaars. Het probeert de Ethereum blockchain te verbeteren door het mogelijk te maken meer data en transacties te verwerken. Zo proberen ze applicaties van nu te ondersteunen op de blockchain zonder dat er problemen komen met kosten en snelheid van de applicaties.

 

Doordat op Ethereum ontzettend veel applicaties gebouwd zijn worden zowel de tijd die nodig is als de kosten van een transactie heel hoog. Tomochain probeert dit op te lossen door een andere manier van valideren te gebruiken en in plaats van heel veel onderdelen van de blockchain te hebben een aantal masternodes te gebruiken. Om een masternode te worden moet een gebruiker 50.000 TOMO als onderpand indienen. Andere gebruikers kunnen dan stemmen op iemand om masternode te worden. Als dat gelukt is krijgt zowel de masternode als de mensen die op deze persoon gestemd hebben een beloning uitbetaald in TOMO zolang de masternode actief is. Dit systeem zorgt ervoor dat alleen de beste computers gebruikt worden om de blockchain draaiende te houden.

 

Tomochain heeft daarnaast drie applicaties die ontwikkeld zijn door het project. Dit zijn TomoZ, TomoP en TomoX. TomoZ maakt het mogelijk om makkelijk tokens uit te brengen en met elk soort token op het netwerk te betalen. TomoP zorgt voor een gegarandeerde privacy en betere bescherming van data. TomoX maakt het mogelijk om snel gedecentraliseerde exchanges op te zetten waarop een bedrijf zijn digitale assets kan verkopen. 

Begin met handelen bij Bitcoin Meester

Om te beginnen met het kopen of verkopen van TomoChain (TOMO) heeft u een account nodig. Deze kunt u via deze link aanmaken, of via deze link inloggen indien u al een account heeft. Vervolgens kunt u eenvoudig euro's storten op uw account via iDEAL, Bancontact of één van onze andere geaccepteerde betaalmethodes. 

Verder nog vragen?

Om u op weg te helpen hebben wij een FAQ pagina, hierop zijn de meest gestelde vragen terug te vinden. Ook hebben wij een aantal handleidingen voor u klaarstaan met een uitleg over ons platform. Wanneer u ergens toch niet helemaal uitkomt kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.