Menu Mijn account

Travala

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,69810433
1.10%24H

Travala AVA kopen tegen de huidige koers

Travala is opgericht in 2017 en claimt het toonaangevende blockchain-gebaseerde reisboekingsplatform te zijn met meer dan 2.000.000 hotels en accommodaties in 230 landen met goedkopere prijzen dan reguliere reisboekingsplatforms. De native cryptocurrency van Travala.com is AVA, een Binance Chain based token dat kan worden gebruikt voor betalingen, winacties, loyaliteitsbeloningen, het activeren van kortingen, een waardeopslag en verschillende andere use-cases.

Grafiek Travala

Travala (AVA) kopen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester hebben wij als doel om het handelen in cryptocurrency eenvoudiger, sneller en veiliger te maken. Om dit mogelijk te maken bieden wij de optie om alle munten die wij aanbieden direct om te wisselen tegen euro’s. Zo kunt u Travala (AVA) kopen met euro’s via iDeal of Bancontact. Naast AVA zijn er nog ruim 200 andere munten te vinden op ons platform, bijvoorbeeld XRPEWT of XTZ. Op de koersenpagina bieden we een overzicht van alle coins. Onderweg handelen? Ook dat is mogelijk middels onze eigen Bitcoin Meester app, deze is voor zowel iOS als Android te downloaden. Zo kunt u ook eenvoudig onderweg handelen in uw favoriete cryptocurrencies. Een account aanmaken is binnen 5 minuten gedaan waarna u vollop aan de slag kunt gaan met het kopen en verkopen van Travala (AVA).

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.