Menu Mijn account

Travala

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,67389133
3.25%24H

Travala (AVA) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

AVA is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die u via Bitcoin Meester kunt verhandelen. U kunt gemakkelijk cryptovaluta kopen na het aanmaken van een account. Daarna kunt u met bijvoorbeeld iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek Travala

Wat is Travala?

Travala is een blockchain-gebaseerd reisboeking platform (een soort booking.com op de blockchain) waar gebruikers met zowel cryptovaluta als traditionele methoden kunnen betalen. Het biedt meer dan twee miljoen accommodaties in 230 landen en wordt ondersteund door Binance. Travala wil goedkopere en transparantere prijzen bieden dan traditionele platformen voor hotels, vluchten en activiteiten. Uiteindelijk wil Travala ervoor zorgen dat betalen met cryptovaluta in de reisindustrie een gebruikelijke optie is.

 

De munt van Travala heet AVA en wordt onder andere gebruikt voor betalingen, het loyaliteitsprogramma en winacties. Gebruikers kunnen hun AVA munten ook vastzetten op het platform om kortingen op boekingen en andere beloningen te krijgen. De korting neemt toe als er meer munten worden vastgezet.

AVA kopen met Bitcoin Meester

Koop en verkoop AVA makkelijk via Bitcoin Meester! Ons platform is veilig en gebruiksvriendelijk. U kunt met een account handelen via onze website of app voor zowel iOS en Android. Voor elke aankoop van cryptovaluta betaalt u transactiekosten. De transactiekosten die wij rekenen zijn maximaal 1% en dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt op ons platform. Ook bieden wij de any-to-any functie aan, hiermee kunt u simpel de ene munt voor de andere omwisselen voor maar de helft van de transactiekosten.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Ook hebben we een kennisbank en blog waar u het laatste cryptonieuws kunt lezen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. U kunt ons bereiken via chat, mail of telefoon. Onze experts staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.