Menu Mijn account

TRON

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,06274971
-2.01%24H

Simpel Tron (TRX) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Tron, ofwel TRX, te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Met een account kunt u op ons platform toegang krijgen tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Kopen gaat gemakkelijk en snel met iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving.

Grafiek TRON

Wat is Tron?

Tron is een publieke blockchain, een gedeelde database, met als doel de infrastructuur voor het gedecentraliseerde internet te vormen. Tron biedt functies, platformen en protocollen waardoor directe uitwisseling tussen gebruikers onderling en transacties zonder goedkeuring van derde partijen mogelijk zijn. Hierdoor wil Tron privacy problemen, censuur en manipulatie van data tegengaan.

Met Tron kunnen bijvoorbeeld smart contracts worden uitgevoerd, een soort automatische controles van transacties. Hierdoor kunnen ontwikkelaars applicaties maken voor vrijwel alles, waaronder online spellen, gedecentraliseerde beurzen en platformen voor leningen. Tron is heel goed schaalbaar waardoor applicaties vele gebruikers tegelijk aankunnen.

De token van Tron heet TRX, en wordt gebruikt om te stemmen op super representatives die voor de belangen van de gebruiker staan. Zo kunnen tokenhouders mede bepalen hoe Tron bestuurd moet worden. Ook kunnen gebruikers hun TRX staken waarvoor ze beloningen krijgen. Hier worden munten voor onbepaalde tijd in de wallet vastgehouden waardoor het netwerk draaiende wordt gehouden.

Maak uw account aan en start met handelen

Bitcoin Meester is een laagdrempelig platform en geschikt voor een beginner of de ervaren handelaar. Een account is in enkele minuten gemaakt waarna wij het zullen verifiëren. Veiligheid en transparantie zijn bij ons de prioriteit. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u direct starten met handelen.

Verdere informatie

Wij zijn goed bereikbaar voor al uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van onze verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank. Hier leest u het laatste cryptonieuws.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.