Menu Mijn account

TRON

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08540799
-2.80%24H

Tron kopen voor de huidige TRX koers

Tron kopen en de koers volgen doet u met Bitcoin Meester. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw cryptocurrency kopen en verkopen. Zo kunt u uw digitale valuta afrekenen met iDeal of Bancontact, het is dus net zo simpel als iedere andere online aankoop die u gewend bent te maken. Op deze pagina kunt u uiteraard ook de huidige Tron koers volgen, kijk hiervoor onder in de grafiek.

Grafiek TRON

Tron kopen en verkopen doe je bij ons veilig via iDEAL of één van onze andere betaalmethodes.

Tron is ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Binnen deze industrie vallen online casino's, sociale netwerken en games. Het TRON blockchain-protocol maakt het mogelijk voor iedereen om data op een decentrale manier te publiceren, op te slaan en te beheren. Makers van documenten, muziek en games moeten het beheer en de distributie ervan weer in eigen hand kunnen nemen. Hierdoor kunnen de makers zelf meer verdienen en worden de prijzen transparanter. Behalve TRX draait onder andere BitTorrent ook op de Tron blockchain.

Eenvoudige manier om Tron te kopen of te verkopen

Bent u zover om Tron te kopen of te verkopen? Via Bitcoin Meester weet u zeker dat u een gunstige prijs ontvangt voor uw coin. Wij kopen Tron in via verschillende beurzen alvorens wij deze verkopen aan onze gebruikers. Om de voorraad hoeft u zich bij Bitcoin Meester niet druk te maken, wij zorgen dat er altijd voldoende aanbod beschikbaar is voor onze klanten. Bent u klaar om uw Tron aan te schaffen?  Maak dan snel een account aan op Bitcoin Meester.

Komt u er toch nog niet helemaal uit? Of wilt u wat meer informatie?

Neem dan een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen of bekijk één van onze handleidingen. Hierin worden de vragen en onderwerpen behandeld over het kopen en verkopen van Tron via iDEAL en andere betaalmiddelen. Is Tron niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden wij ruim 190 verschillende munten aan, wat dacht u van XRP, Ethereum of Tezos? Heeft u overige vragen waar u graag wat meer informatie over ontvangt dan kunt u contact opnemen met Bitcoin Meester. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.