Menu Mijn account

TrueUSD

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,99322329
1.36%24H

TrueUSD kopen en verkopen

TrueUSD (TUSD) kopen of verkopen doet u bij Bitcoin Meester! Een veilig en snel platform, gewoon gevestigd in Nederland. Via ons platform kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw cryptocurrency aanschaffen.
Om TrueUSD te kopen of te verkopen hoeft u slechts een account aan te maken. Hierna kunt u meteen beginnen met het handelen in uw gekozen cryptovaluta.

Let op! TrueUSD (TUSD) is een stablecoin. Stablecoins zijn cryptocurrencies die hun marktwaarde proberen te koppelen aan die van de US Dollar.

Grafiek TrueUSD

Over TrueUSD

TrueUSD is een USD-gekoppelde stablecoin ontwikkeld door het TrustToken platform. 1 TUSD staat gelijk aan 1 Amerikaanse dollar. Dit kan omdat de organisatie iedere verkochte munt backed met een fysieke dollar. Het grote verschil met andere stablecoins is dat TrueUSD de voorraad met 'echte' dollars verspreid heeft over meerdere trustbedrijven. Daarnaast is de organisatie zeer transparant en toont het middels afschriften aan wat er gebeurt en waar. Voor iedere rekening wordt er openlijk getoond wat erop staat, hiermee worden twijfels weggenomen over de hoeveelheid dollars die de organisatie echt in bezit heeft.

Gemakkelijk en snel TrueUSD kopen of verkopen

Wanneer u overweegt om een munt zoals TrueUSD te kopen hoeft u slechts een account aan te maken. Met een account kunt u meteen aan de slag, u hoeft enkel Euro's te storten en kunt vervolgens uw munt zelf uitkiezen. Euro's stort u via een van onze 5 verschillende betaalmogelijkheden, stortingen worden over het algemeen binnen de minuut verwerkt. En de voorraad? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken; wij hebben altijd voldoende beschikbaar omdat wij onze munten inkopen bij verschillende beurzen. Bij Bitcoin Meester kunt u dus zonder zorgen beginnen met het handelen in cryptovaluta zoals de TrueUSD.

Komt u ergens niet helemaal uit?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u er nog niet helemaal uitkomt. In dat geval hebben wij een aantal handleidingen beschikbaar en een overzicht met veelgestelde vragen. U kunt ons bereiken via de mail op helpdesk@bitcoinmeestser.nl of direct een chat starten. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 085-007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.