Menu Mijn account

Ubiq

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,26339160
5.16%24H

Ubiq kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Ubiq is een fork van Ethereum. Het is doorontwikkeld tot een verbeterde en stabielere versie van Ethereum. Om deze reden heeft het de aandacht weten te trekken van ondernemingen en investeerders. In de basis heeft het dezelfde mogelijkheden als Ethereum, het is echter belangrijk dat het geen last heeft van de constante wijzigingen die aangebracht worden aan het Ethereum platform. Voor bedrijven is dit zeer positief, omdat ze verder kunnen bouwen op een bewezen en stabiel platform. De ontwikkelingen die er plaats vinden zijn dan ook vooral gericht op het verder stabiliseren.

Grafiek Ubiq

Koop en verkoop Ubiq op Bitcoin Meester

Net als XRP, Dogecoin of zelfs Bitcoin is het kopen van Ubiq snel en eenvoudig. Wij bieden lage transactiekosten, daarmee kunt u uw winst maximaliseren. Daarbij bieden we een snelle uitbetaling waarmee u snel kunt genieten van uw verdiende winst, zodra u uit laat betalen wordt het instant verwerkt! Heeft u niet de tijd om iedere dag de koers te bekijken? Om het onze gebruikers gemakkelijker te maken, hebben we een stop loss-functie geïmplementeerd, wat betekent dat u een bestelling kunt plaatsen om een ​​munt te kopen of verkopen wanneer deze een bepaalde prijs bereikt. Hiermee kunt u nog eenvoudiger handelen, zelfs zonder veel ervaring.

Cryptocurrency-handel met Bitcoin Meester

Cryptocurrency handel kan overweldigend zijn als nieuwkomer. Daarom hebben we ervoor gekozen om het proces zoveel mogelijk te vereenvoudigen door een gebruiksvriendelijk platform te creëren. De handelsomgeving is ontwikkeld om zowel de startende handelaar als de ervaren ervaren handelaar te bedienen. Ubiq kan snel en gemakkelijk veilig worden gekocht bij Bitcoin Meester, net als 200 andere munten.

Handel snel en veilig in Ubiq

Heb je vragen over de koers van Ubiq? Een vraag over ons platform tijdens het kopen van Ubiq? Voel je dan vooral vrij om contact met ons op te nemen!
Er is een partnerprogramma voor u beschikbaar: deel uw ervaring op uw sociale netwerken en verdien geld met elke nieuwe registrant die bij Bitcoin Meester komt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.