Menu Mijn account

UMA

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,00094952
1.41%24H

UMA (UMA) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om UMA te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek UMA

Wat is UMA?

UMA is een platform gebouwd op de Ethereum blockchain. Op het platform kunnen bedrijven en personen contracten die een waarde hebben uitbrengen. UMA maakt het mogelijk om contracten op de blockchain uit te brengen die zijn die afgesloten op dingen uit de fysieke wereld, zoals aandelen, goud of olie. De contracten die hierop afgesloten worden heten “derivatives”. Dit zijn afspraken over bepaalde betalingen, een voorbeeld hiervan is een futures contract. Hierin staat dat een goed (zoals olie of gas) op een datum in de toekomst geleverd wordt voor een afgesproken prijs. Zo zorgen beleggers, kopers en verkopers van goederen dat ze geen risico lopen dat de prijs heel hard omhoog of omlaag gaat op het moment dat ze het goed nodig hebben. Vaak worden dit soort contracten uiteindelijk afgerond door een overdracht van geld. 

 

Door die contracten uit te brengen op de blockchain zorgt UMA ervoor dat de afhandeling automatisch gaat en hoeft er niet een derde partij tussen te zitten voor de goedkeuring. Zo garanderen ze privacy en snelheid van de transacties, naast dat het heel weinig moeite kost. 

Vaak is het een dure en vooral moeilijke opdracht om op de traditionele markten toegang te krijgen tot handelen in dit soort contracten. Het uitbrengen van deze contracten op de blockchain maakt het daarnaast ook mogelijk dat veel meer mensen mee kunnen doen aan dit soort handel. 

 

De UMA token wordt gebruikt door de mensen die een contract uitbrengen om een onderpand te storten. Dit zorgt ervoor dat er een reserve is als de uitbrenger niet aan de eisen van het contract kan voldoen. Daarnaast kunnen tokenhouders deelnemen aan het platform en prijzen van de contracten goedkeuren. Daarvoor krijgen ze weer beloningen. Als laatste wordt de token ook gebruikt om de eigenaren over de toekomst van het platform te laten bepalen.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.