Menu Mijn account

UMA

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 10,3968690
2.07%24H

UMA kopen met iDEAL

UMA is een protocol voor het bouwen van synthetische activa. Het is bedoeld om gebruikers in staat te stellen smart contracts te schrijven met economische garanties. UMA is ontworpen om de financiële innovaties mogelijk te maken die mogelijk worden gemaakt met openbare blockchains, zoals Ethereum. UMA kopen doet u bij Bitcoin Meester met euro’s via iDEAL.

Grafiek UMA

Wat is UMA precies?

Met behulp van concepten die zijn ontleend aan financiële derivaten van fiat valuta, definieert UMA een open-sourceprotocol waarmee twee tegenpartijen hun eigen financiële contracten kunnen ontwerpen en creëren. Maar in tegenstelling tot traditionele derivaten, worden UMA-contracten slechts verzekerd met economische prikkels, waardoor ze zelfhandhavend en universeel toegankelijk zijn. 

UMA kopen met Bitcoin Meester

Als Bitcoin Meester is het ons doel om handelen in cryptocurrency zo gemakkelijk mogelijk te maken. UMA coin kopen moet eenvoudig en snel gaan, om deze reden kunt u dan ook alle coins kopen met euro's welke u kunt betalen met iDeal of Bancontact. Zo kunt u met enkele minuten UMA kopen met iDeal. Om het nog gemakkelijker te maken bieden we naast onze website ook onze eigen Bitcoin Meester Android en iOS app. Met de app kunt u altijd handelen in UMA en alle andere coins. Heeft u vragen komt u ergens niet uit? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via de chat, email of telefonisch. We doen er alles aan om u te helpen met UMA kopen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.