Menu Mijn account

Unibright

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,52509679
-4.25%24H

Unibright Kopen met Bitcoin Meester

Unibright biedt een framework dat als doel heeft blockchain-technologie en smart-contracts te integreren in het reguliere gebruik. Wanneer u Unibright wilt kopen of verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. UBT kopen doet u eenvoudig en snel, door middel van iDeal kunt u geld storten op uw account en dit vervolgens direct omwisselen naar de gewenste munt. Via onderstaande grafiek kunt u de koers constant volgen.

Grafiek Unibright

Wat is Unibright UBT?

Unibright ontwikkelt enterprise blockchain-oplossingen, bouwt integratieplatforms en biedt een ecosysteem rond tokenized assets. Met de no coding needed'-approach kunnen smart contracts automatisch worden gegenereerd, geïmplementeerd en bijgewerkt in verschillende blockchains. Unibright werkt met visuele, case-gerelateerde sjablonen en integreert ook automatisch bestaande IT-systemen in de blockchain. Unibright is een team van blockchain-specialisten, architecten, ontwikkelaars en consultants met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsprocessen en integratie. Unibright zet ideeën om in bedrijven en verbeteren processen met behulp van blockchain-technologie.

Aan de slag met Bitcoin Meester

Wanneer u aan de slag gaat met het handelen in Unibright UBT moet u eerst in het bezit zijn van een account. Dit account kunt u in enkele minuten aanmaken waarna u aan de slag kunt met Unibright kopen! Is UBT niet de munt waar u naar op zoek bent, dan bieden wij gelukkig nog 200 andere munten aan, wat dacht u van XRP, ChainLink, of Bitcoin? Wanneer u in het bezit bent van een account kunt u al deze munten binnen enkele minuten kopen en verkopen. Naast dat u via onze website kunt handelen in uw favoriete cryptovaluta bieden we ook een eigen app. Zowel een app voor iOS als voor Android, alle functionaliteiten die u van ons platform bent gewend, te gebruiken voor onderweg! Het gebruik van onze app is volledig zonder kosten.

Heeft u vragen? 

Onze helpdeskmedewerkers staan voor u klaar, of uw vraag nou gaat over het kopen van Unibright of over het instellen van uw account, u kunt onze helpdeskmedewerkers altijd een berichtje sturen en u zult zo goed mogelijk worden geholpen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.