Menu Mijn account

Uniswap

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,98131207
-4.34%24H

Simpel Uniswap (UNI) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Via ons platform kunt u Uniswap, ofwel UNI munten, kopen en verkopen. Ook heeft u keuze uit meer dan 200 andere cryptovaluta. Een overzicht daarvan vindt u op de pagina met koersen & coins. UNI munten kopen is slechts een kwestie van een account aanmaken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta. Bij ons kunt u storten met iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving.

Grafiek Uniswap

Wat is Uniswap?

Uniswap is een decentralized exchange (DEX) die gebouwd is op de Ethereum blockchain. Een DEX is een soort beurs voor cryptovaluta waar gebruikers direct tussen elkaar kunnen handelen. Hier is dus geen tussenpartij nodig. Uniswap heeft als doel om een globaal netwerk te ondersteunen waar gebruikers verschillende ERC-20 cryptovaluta kunnen verhandelen. ERC-20 zijn tokens die zich aan bepaalde standaarden van Ethereum houden.

Er worden verschillende cryptovaluta gebruikt, waaronder UNI van Uniswap zelf, om deze beurs aan te drijven. Gebruikers kunnen munten vastzetten op het platform van de beurs. Dit zorgt dat er altijd geld beschikbaar is om de beurs draaiende te houden. Hiervoor ontvangen die mensen een deel van de betaalde transactiekosten en nog nieuwe UNI munten. 

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Na het maken van een account zullen wij deze verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u gemakkelijk via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting maken. Vervolgens kunt u onbeperkt in cryptovaluta handelen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt op Bitcoin Meester. Ook bieden wij de any-to-any functie. Hiermee kunt u de ene munt voor de andere omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Nog vragen?

U kunt onze FAQ pagina bekijken of onze handleidingen lezen. Daarnaast hebben we een blog en kennisbank. Wanneer u toch ergens niet uitkomt, kunt u ons telefonisch bereiken via 085 007 6000. Mailen kan ook naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of gebruik de chatfunctie op onze website!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.