Menu Mijn account

USD Coin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,95139935
0.45%24H

Let op! Wij ondersteunen enkel de ERC20 variant

USD Coin (USDC) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kunt u op een gemakkelijke manier USD Coin (USDC) kopen en verkopen met euro's via iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om USD Coin te kopen is een account welke u binnen enkele minuten kunt aanmaken waarna u direct kunt handelen. U kunt vervolgens USDC kopen met iDEAL of Bancontact waarna de gekochte USDC direct in uw wallet staan.

 

Let op! USD Coin (USDC) is een stablecoin. Stablecoins zijn cryptocurrencies die hun marktwaarde proberen te koppelen aan die van de US Dollar.

 

Grafiek USD Coin

Wat is USD Coin (USDC)?

USD Coin is een cryptovaluta die wordt uitgebracht door een samenwerking van Coinbase en Circle. Het idee achter cryptovaluta is dat het wereldwijd geaccepteerd kan worden en dat betalingen snel uitgevoerd kunnen worden. Door de grote schommelingen in de koers van cryptovaluta is het helaas vaak moeilijk om het te gebruiken als betaalmiddel voor winkeliers en ondernemers. Daarom is er bedacht dat er een cryptovaluta moet komen met een stabielere waarde. Deze munten zijn de stablecoins. Hierbij is dus wel het voordeel van snelle wereldwijde transacties, maar niet het nadeel van de grote prijsschommelingen.

USD Coin omschrijft zichzelf als "digitaal geld voor het digitale tijdperk" - de USD Coin is ontworpen voor een wereld waarin betalingen zonder contant geld steeds gebruikelijker worden en over de hele wereld verzonden moet worden.

USD Coin is één van de eerste cryptovaluta die is uitgebracht als stablecoin. 

Voor elke USD Coin wordt er een Amerikaanse Dollar ($1) in de reserve bewaart. Een eigenaar van USD Coin kan deze dan ook altijd inwisselen voor een dollar uit de reserve van Circle. 

Aan de slag met Bitcoin Meester

Wanneer u aan de slag gaat met het handelen in USD Coin moet u eerst een account hebben. Dit account kunt u in enkele minuten aanmaken waarna u aan de slag kunt met USD Coin kopen! Is USD Coin niet de cryptovaluta waar u naar op zoek bent, dan bieden wij gelukkig nog 200 andere cryptovaluta aan. Naast dat u via onze website kunt handelen in uw favoriete cryptovaluta bieden we ook een eigen app. Zowel een app voor iOS als voor Android, alle functionaliteiten die u van ons platform bent gewend, te gebruiken voor onderweg! Het gebruik van onze app is volledig zonder kosten.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact op met onze helpdesk. Dit kan via mail helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.