Menu Mijn account

UTRUST

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,10018229
4.97%24H

UTRUST (UTK) verkrijgen met iDEAL bij Bitcoin Meester

UTK is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt om mee te handelen. Ook UTK kunt u gemakkelijk kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen, dit is binnen enkele minuten aangemaakt.

Grafiek UTRUST

Wat is Utrust?

Utrust is een betalingssysteem voor cryptovaluta waarmee snel betaald kan worden met vele bekende cryptovaluta. Deze cryptovaluta kan direct omgezet worden in Britse ponden, Amerikaanse dollars of euro’s. Het platform wil de problemen van huidige betalingsmethoden oplossen en biedt bescherming aan consumenten door hen hun geld terug te geven als er iets misgaat. Het uiteindelijke doel van Utrust is om betalen met cryptovaluta makkelijk en goedkoop te maken, waardoor bedrijven veel tokenhouders kunnen bereiken.

 

Het transactieproces van Utrust is sneller en goedkoper dan betalingssystemen zoals SWIFT en PayPal, en is verwerkt in de meeste grote cryptovaluta wallets. De token van Utrust heet UTK, hiermee kunnen gebruikers goederen en diensten kopen zonder last te hebben van een wisselkoers. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

UTK kopen is gemakkelijk te doen via Bitcoin Meester. Heeft u al een account bij ons? Dan kunt u direct aan de slag met UTK handelen! Heeft u nog geen account? Het aanmaken kost u slechts enkele minuten. Bij de verificatie hiervan gaan zorgvuldig met uw gegevens om volgens AVG-richtlijnen. Daarna kunt u gemakkelijk via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting maken. Vervolgens kunt u onbeperkt in cryptovaluta handelen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten die maximaal 1% zijn. Deze kunnen dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt op Bitcoin Meester. Ook bieden wij de any-to-any functie. Hiermee kunt u gemakkelijk de ene munt voor de andere omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Meer weten?

U krijgt een goede idee van handelen op ons platform door een kijkje te nemen op onze FAQ pagina, handleidingen, kennisbank en blog. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon. Onze experts staan graag voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.