Menu Mijn account

UTRUST

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,37192297
2.17%24H

UTRUST (UTK) Kopen en verkopen

Eenvoudig, veilig en snel. Dat is waar wij voor staan. Ons platform is zo ingericht dat gebruikers gemakkelijk munten zoals UTRUST kopen en verkopen. Zowel voor beginners als gevorderde handelaren biedt Bitcoin Meester een uitkomst. Een account aanmaken is zo gebeurd en hierna kan er meteen worden begonnen met handelen.

Grafiek UTRUST

Wat is UTRUST (UTK)

Met het Utrust-platform kunnen verkopers digitale valuta accepteren als betaalmiddel. Utrust is bedoeld om digitale valuta onder de consumenten te brengen en tegelijkertijd kopersbescherming te bieden zoals consumenten dat zijn gewend van traditionele betalingsplatforms. Utrust staat midden inde kruising van e-commerce, mobiele betalingen en cryptocurrency. Het team achter UTRUST gelooft dat digitale valuta's de toekomst van geld bieden. Op de langere termijn wilt Utrust het leidende platform worden om digitale betalingen op uit te voeren en een blockchain betalingsoplossing bieden voor de meest suscesvolle bedrijven. 
Bij dit netwerk heeft Utrust een eigen token native token ontwikkeld - UTK. Hiermee kunnen de gebruikers goederen en diensten kopen zonder last te hebben van een wisselkoers. 

Vragen over Bitcoin Meester of uw account?

Bij ons kunt u terecht voor uw vragen omtrent cryptocurrencies via de volgende mogelijkheden.
Lees eens door onze speciaal opgestelde handleidingen, hierin leggen we uit hoe het platform werkt. Als aanvulling hierop hebben wij ook nog de FAQ waarin we zoveel mogelijk vragen beantwoorden die wij regelmatig voorbij zien komen. Uiteraard zijn wij ook gewoon bereikbaar voor contact en eventuele suggesties. U kunt ons een mailtje sturen, een chat starten met een van onze medewerkers, of een belletje geven op 085-0076000 tijdens kantooruren van 08.00 tot 18.00 uur.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.