Menu Mijn account

V-ID

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,90317202
-3.01%24H

V-ID (VIDT) kopen en verkopen met Bitcoin Meester

VIDT, oftewel V-ID kopen doet u eenvoudig en veilig bij Bitcoin Meester. Een betrouwbare partij gevestigd in Nederland. Het VIDT-platform draait helemaal om blockchain powered document validatie en verificatie. Met VIDT's kunnen digitale documenten gecertificeerd en beveiligd worden tegen fraude, fouten en manipulatie. Het bedrijf achter VIDT, V-ID, is een snelgroeiend bedrijf met meer dan 30 klanten met use cases die betrekking hebben op het beschermen van bestanden zoals certificaten, facturen, foto- en videomateriaal, diploma's en sensorgegevens. V-ID's missie is het beschermen van data integriteit binnen de steeds verder digitaliserende maatschappij.

Grafiek V-ID

Eenvoudig handelen met Bitcoin Meester

Cryptocurrency moet volgens ons zo toegankelijk mogelijk zijn en de instap laagdrempelig. Vandaar dat u bij ons gewoon kunt betalen met erkende betaalmethodes zoals iDeal, vervolgens kunt u hiermee direct uw euro’s omwisselen naar elke gewenste munt en kunt u de munten direct terugvinden in uw account waarvandaan u de munten kunt versturen naar een eigen wallet. Naast dat wij een makkelijk te gebruiken platform bieden hebben wij ook geavanceerde functies zoals buy-orders en sell-orders, hiermee legt u vooraf uw gewenste prijs vast waarvoor u de munten wilt kopen. En neem eens een kijkje naar onze any-to-any functie, hiermee wisselt de ene munt tegen de andere, en dat voor maar de helft van de fees! We bieden naast VIDT nog 200 andere cryptocurrencies aan zoals Polkadot, Band en Swipe.

Klaar om uw V-ID te kopen met iDeal?

Om uw gewenste hoeveelheid V-ID (VIDT) te kopen via iDeal heeft u een account nodig, deze kunt u eenvoudig en snel aanmaken. Uw standaard weeklimiet bedraagt €100,-, om deze te verhogen dient u het account te laten verifiëren. De stappen die u moet doorlopen kunt u terugvinden onder “Mijn Account.” Wanneer u zover bent kunt u aan de slag met het kopen en het verkopen van uw V-ID munten! 

Heeft u toch nog enkele vragen? 

Geen paniek! Wij zijn er om u te helpen. Om u op weg te helpen hebben wij bijvoorbeeld een faq-pagina waar een aantal veelgestelde vragen worden beantwoord. Daarbij hebben we ook nog een aantal handleidingen opgesteld met aanwijzingen hoe u ons platform kunt gebruiken. Bent u helemaal nieuw in het crypto wereldje? Neemt u dan eens een kijkje op onze blog, hier behandelen wij dagelijks crypto nieuws en hebben we een kennisbank toegevoegd. Komt u er toch nog niet uit, of spreekt u liever gewoon direct een medewerker? Neem dan contact op met onze helpdesk welke te bereiken is via e-mail, chat of via de telefoon. De contactgegevens kunt u terugvinden hier beneden!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.