Menu Mijn account

V-ID

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,23329
0.49%24H

V-ID (VIDT) kopen en verkopen met Bitcoin Meester

VIDT, oftewel V-ID kopen doet u eenvoudig en veilig bij Bitcoin Meester. Een betrouwbare partij gevestigd in Nederland. Het VIDT-platform draait helemaal om blockchain powered document validatie en verificatie. Met VIDT's kunnen digitale documenten gecertificeerd en beveiligd worden tegen fraude, fouten en manipulatie. Het bedrijf achter VIDT, V-ID, is een snelgroeiend bedrijf met meer dan 30 klanten met use cases die betrekking hebben op het beschermen van bestanden zoals certificaten, facturen, foto- en videomateriaal, diploma's en sensorgegevens. V-ID's missie is het beschermen van data integriteit binnen de steeds verder digitaliserende maatschappij.

Grafiek V-ID

Eenvoudig handelen met Bitcoin Meester

Cryptocurrency moet volgens ons zo toegankelijk mogelijk zijn en de instap laagdrempelig. Vandaar dat u bij ons gewoon kunt betalen met erkende betaalmethodes zoals iDeal, vervolgens kunt u hiermee direct uw euro’s omwisselen naar elke gewenste munt en kunt u de munten direct terugvinden in uw account waarvandaan u de munten kunt versturen naar een eigen wallet. Naast dat wij een makkelijk te gebruiken platform bieden hebben wij ook geavanceerde functies zoals buy-orders en sell-orders, hiermee legt u vooraf uw gewenste prijs vast waarvoor u de munten wilt kopen. En neem eens een kijkje naar onze any-to-any functie, hiermee wisselt de ene munt tegen de andere, en dat voor maar de helft van de fees!

Klaar om uw V-ID te kopen met iDeal?

Om uw gewenste hoeveelheid V-ID (VIDT) te kopen via iDeal heeft u een account nodig, deze kunt u eenvoudig en snel aanmaken. Uw standaard weeklimiet bedraagt €100,-, om deze te verhogen dient u het account te laten verifiëren. De stappen die u moet doorlopen kunt u terugvinden onder “Mijn Account.” Wanneer u zover bent kunt u aan de slag met het kopen en het verkopen van uw V-ID munten! 

Heeft u toch nog enkele vragen? 

Geen paniek! Wij zijn er om u te helpen. Om u op weg te helpen hebben wij bijvoorbeeld een faq-pagina waar een aantal veelgestelde vragen worden beantwoord. Daarbij hebben we ook nog een aantal handleidingen opgesteld met aanwijzingen hoe u ons platform kunt gebruiken. Bent u helemaal nieuw in het crypto wereldje? Neemt u dan eens een kijkje op onze blog, hier behandelen wij dagelijks crypto nieuws en hebben we een kennisbank toegevoegd. Komt u er toch nog niet uit, of spreekt u liever gewoon direct een medewerker? Neem dan contact op met onze helpdesk welke te bereiken is via e-mail, chat of via de telefoon. De contactgegevens kunt u terugvinden hier beneden!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.