Menu Mijn account

V Systems

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01768
-1.23%24H

Koop of verkoop V System met Bitcoin Meester

Als u op zoek bent naar een veilige, betrouwbare cryptocurrency-exchange om VSYS te kopen en verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons platform is zo ontworpen dat iedereen V-System en andere cryptocurrencies kan kopen, zelfs beginners die geen ervaring of technische kennis hebben. Onze klanten kunnen niet alleen rekenen op gunstige prijzen, maar ook op professionele service en professionele ondersteuning in elke fase van de transactie.
 

Grafiek V Systems

Begin met handelen

Ben je klaar om V-system te kopen? VSYS is een van de vele cryptocurrencies die u op onze site kunt investeren. Voordat u een beslissing neemt, bekijkt u de V System-cursus en bekijkt u de beschikbare grafieken - het is van hen dat u zult ontdekken of het het juiste moment is om in het V-systeem te investeren. De grafiek toont de procentuele stijging en daling van de valutaprijs in de afgelopen paar maanden en in de afgelopen 24 uur. Als u geen tijd wilt verspillen aan het bewaken van V-systemen, kunt u de automatische aankoop van valuta configureren wanneer deze de gewenste prijs bereikt.

U bent slechts een paar stappen verwijderd van handelen!

Bij Bitcoin Meester duurt het maar even om een ​​account aan te maken, dit is een van de weinige stappen die u moet nemen om te beginnen met handelen in cryptocurrencies. Een andere stap is de accountverificatie waarmee u de wekelijkse transactiewaarde limiet kunt verhogen van 100 euro naar 100.000 euro. Dankzij dit kunt u zonder beperkingen handelen in crypto! Maakt u zich geen zorgen over de beveiliging van uw gegevens - we zorgen ervoor dat deze zorgvuldig worden bewaard in overeenstemming met de AVG-vereisten. U kunt uw account handmatig of via iDeal aan uw bankrekening koppelen - er verschijnt direct geld op uw account en u kunt het gebruiken om elke crypto te kopen. Gekochte munten kunnen onze beleggers op ieder moment omwisselen, waardoor de transactiekosten worden gehalveerd. Deze zijn al inbegrepen in de prijzen op de site, dus je koopt de valuta voor zoveel als je ziet - wees niet bang voor onaangename verrassingen!

Twijfel je nog?

Bekijk onze veelgestelde vragen en lees de instructies. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze helpdesk door een e-mail te sturen of onze helpdesk te bellen. Onze experts helpen u graag verder!

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.