Menu Mijn account

Validity

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,58658
-2.67%24H

Radium (RADS) koers volgen

Op ons platform kunt u de Radium koers volgen.. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de mogelijkheid te geven zich goed te kunnen oriënteren alvorens zij RADS of een andere munt kopen. Wanneer u zich heeft ingelezen over wat Radium voor munt is en de RADS koers goed heeft bekeken kunt u besluiten om de munt te kopen. Dit doet u eenvoudig door een account aan te maken en hierop euro credits te storten. Vervolgens kunt u aan de slag!

 

Grafiek Validity

Wat is Radium (RADS) voor soort munt?

Radium is een Proof-of-Stake (PoS) cryptovaluta. De blockchain is gedistribueerd met behulp van nodes over de gehele wereld. De Radium cliënt kan op de meeste systemen worden gedraaid. Hierdoor is het erg laagdrempelig. Het bestaat uit meerdere lagen; de core, Blockchain as a Service (BaaS) platform en de Radium SmartChain. Deze SmartChain voegt extra functionaliteiten toe aan de blockchain. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een digitale identiteit te creëren en teksten te verifiëren.

Radium kopen en verkopen doe je bij ons veilig via iDEAL of Bancontact

Bij Bitcoin Meester vinden we het belangrijk dat cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk is. Een laagdrempelig platform is daarbij belangrijk, daarom kan er bij ons gewoon betaald worden met een bekende betaalmethode zoals iDeal of Bancontact. Nadat u een account heeft aangemaakt en besluit Radium te kopen of te verkopen kunt u op dit account euro credits storten. Om u op weg te helpen hebben wij ook een cryptocurrency blog opgezet met een kennisbank. Hier plaatsen wij dagelijks nieuws omtrent de ontwikkelingen op de markt en over ons eigen platform. Heeft u vragen over het platform? Leest u dan vooral eens de pagina met veelgestelde vragen (faq) door. Hier beantwoorden wij de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Het is voor ons belangrijk dat u goed wordt geholpen, aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen als u ergens niet helemaal uitkomt. U bereikt onze helpdesk via de chat, telefoon of via de mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.