Menu Mijn account

VeChainThor

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01860808
-1.26%24H

VeChain Thor kopen met iDeal of Bancontact

Wilt u starten met VeChain Thor kopen? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester! Wij bieden meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast op onze website kunt ook VeChain Thor kopen via onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek VeChainThor

VeChain kopen met iDeal doe je eenvoudig bij Bitcoinmeester. 

Wat is VeChain?

VeChain biedt een blockchain-dienst aan met als doel bedrijfsprocessen en het beheer van de toeleveringsketen van producten te verbeteren. De dienst wil de informatiestroom voor ingewikkelde processen van producent naar consument makkelijker en inzichtelijker maken.

Ze willen zo de bestaande oplossingen van bedrijven ontzettend verbeteren en een concurrent zijn voor traditionele spelers. Met VeChain kunnen producten geverifieerd worden doordat deze Radio Frequency Identification (RFID) tags bevestigd krijgen. Deze zijn ook geplaatst op bijvoorbeeld bankpassen. Zo kan de hele levenscyclus van het product gemonitord worden. Hierdoor is meer inzicht mogelijk in kwaliteit, productie en transport van een product. Voor de voedselindustrie kan dit bijvoorbeeld toegepast worden om te kijken of de omgeving invloed heeft gehad op de houdbaarheid van het product.

Bekijk de VeChain live koers

Onze prijzen worden bepaald op basis van een gemiddelde van alle internationale beurzen waaraan wij zijn gekoppeld en de handel op ons platform. De prijs die u ziet is inclusief transactiekosten, deze zitten allemaal al in de prijs verwerkt.
Op deze manier heeft u bij ons dus een eerlijke handelsprijs en komt u niet voor vervelende verassingen te staan tijdens het kopen van uw munten. Behalve VeChainThor bieden we ook ruim 190 andere coins zoals Bitcoin, XRP of Chainlink. Voor de terugkerende handelaren bieden wij ook onze zogenoemde VIP-kortingen, hoe meer u handelt hoe hoger uw VIP-level dus hoe hoger de korting!

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is gebruiksvriendelijk en u heeft slechts een account nodig om te beginnen met handelen. U kunt na verificatie van uw account een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Wij hebben de focus op veiligheid en betrouwbaarheid, en behandelen daarom alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens AVG-richtlijnen. Bij Bitcoin Meester kunt u snel crypto’s kopen en verkopen. Daarnaast bieden wij kortingen op de tarieven als u meer handelt.

Heeft u ergens vragen over?

U kunt bladeren door onze handleidingen of onze FAQ pagina bekijken. Raadpleeg daarnaast onze kennisbank of lees het laatste cryptonieuws op ons blog. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden, helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan u graag te woord.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.