Menu Mijn account

VeChainThor

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08242282
-3.25%24H

VeChain Thor kopen met iDeal of Bancontact

VeChainThor (VET), ofwel VeChain kopen doet u bij Bitcoin Meester. Een partij gewoon gevestigd in Nederland! Ons platform is 24/7 bereikbaar en u kunt hier meer dan 200 verschillende currencies aanschaffen. U maakt slechts een account aan waarna u direct met iDeal of Bancontact geld kan storten en beginnen met handelen!

Grafiek VeChainThor

VeChain kopen met iDeal doe je eenvoudig bij Bitcoinmeester. 

Belangrijk om te weten is dat de VeChain een van de weinige Cryptocurrency is die daadwerkelijk een bruikbaar product levert. Het bedrijf achter VeChain is een zogenaamd BaaS (Blockchain as a service).

Het doel is om door middel van VeChain producten te verifiëren met behulp van Blockchain-technologie. Zo worden producten uitgerust met smart chips die praktisch de gehele levenscyclus van ’t product monitoren. Denk aan validiteit, omgevingsveranderingen die van invloed kunnen zijn op ’t product (gericht op bijvoorbeeld de food branche) en tracking van de af te leggen routes. Het kopen en verkopen van producten binnen The Internet of Things krijgt zo een hogere validiteit.

 

Bekijk de VeChain live koers

Onze prijzen worden bepaald op basis van een gemiddelde van alle internationale beurzen waaraan wij zijn gekoppeld en de handel op ons platform. De prijs die u ziet is inclusief transactiekosten, deze zitten allemaal al in de prijs verwerkt.
Op deze manier heeft u bij ons dus een eerlijke handelsprijs en komt u niet voor vervelende verassingen te staan tijdens het kopen van uw munten. Behalve VeChainThor bieden we ook ruim 190 andere coins zoals Bitcoin, XRP of Chainlink. Voor de terugkerende handelaren bieden wij ook onze zogenoemde VIP-kortingen, hoe meer u handelt hoe hoger uw VIP-level dus hoe hoger de korting!

U maakt eenvoudig een account aan

Zodra u klaar bent om in de wereld van VeChain te duiken en de koers gunstig is om VeChain te kopen of te verkopen kunt u een account aanmaken. Nadat u vervolgens via iDeal of Bancontact geld op uw account heeft gestort kunt u de munten aanschaffen.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn een aantal veelvoorkomende vragen al beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.