Menu Mijn account

Veelgestelde vragen

Onderwerpen

 • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?

  Bitcoin Meester geeft u de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en snel in crypto te handelen. 
  Wij geven u de mogelijkheid om met iDeal geld te storten en dit direct om te wisselen naar uw gewenste munt. Zodra u met de gestorte euro’s bijvoorbeeld Bitcoins koopt, worden deze direct in uw wallet gestort. Wij hebben dit proces zo ingericht dat de verwerking automatisch verloopt en u niet eindeloos op uw coins hoeft te wachten.

  Ook hanteren wij een “What you see is what you get” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen. Het bedrag dat u ziet bij het kopen/verkopen, is ook echt het bedrag dat u betaalt/krijgt.

  Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlansche Bank (DNB) als aanbieder van cryptovaluta. 

 • Wat is Bitcoin Meester?

  Bitcoin Meester is een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen.
  Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

  Bitcoin Meester is onderdeel van Coin Meester B.V.
  Coin Meester B.V. is een in Nederland geregistreerd bedrijf met als Nederlandse eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

 • Zijn jullie goed te bereiken?

  Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 telefonisch, via e-mail en via de chat bereikbaar. 

  Op e-mails reageren wij doorgaans binnen een half uur. Na 17.00 en in het weekend zijn wij via de e-mail te bereiken, de reactietijd is dan iets langer.

  Helaas is het niet mogelijk om langs te komen op kantoor.

 • Zijn jullie betrouwbaar?

  Wij zijn een in Nederland geregistreerd bedrijf en we zijn elke dag goed bereikbaar. Daarnaast hebben we verschillende handelingen genomen om ervoor te zorgen dat uw cryptovaluta zo veilig mogelijk bewaard worden. Zo bewaren wij 95% van alle munten offline zodat er in het geval van een hack geen munten van onze klanten verloren zullen gaan. 

  Bitcoin Meester is officieel geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij de Nederlandsche Bank.

  Zie reviews over onze website op Trustpilot

 • Moet ik een eigen wallet aanschaffen?

  Nee, dit hoeft niet. Wanneer u een account aanmaakt bij Bitcoin Meester bent u direct in het bezit van een wallet voor alle munten die wij aanbieden. Het staat u uiteraard volledig vrij om de munten naar een externe wallet over te maken. Als we puur kijken naar het handelsaspect, is het handiger om de coins bij ons te laten staan, omdat u er op deze manier sneller mee kunt handelen. 

 • Hebben jullie een partnerprogramma?

  Ja, wij hebben van een partnerprogramma! Wanneer u bent ingelogd, vindt u in “Mijn Account” > “Uw Gegevens” de tekst: “Verdien geld met ons partnerprogramma”.
  Hier ziet u uw unieke partnerlink. Om ervoor te zorgen dat iemand zich aanmeldt met uw unieke link, moet u deze link kopiëren en ervoor zorgen dat diegene de link plakt in de adresbalk.

  De persoon komt dan terecht op www.bitcoinmeester.nl en kan zich aanmelden. 

 • Hoe wordt jullie prijs bepaald?

  Wij hebben een eigen koers. Deze stellen we vast door middel van een gemiddelde van meerdere internationale beurzen en de handel op ons eigen platform.

  De uiteindelijke prijs die je betaalt is onder andere afhankelijk van je activiteiten op het platform. Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt. De koersen op onze website zijn gebaseerd op de gemiddelde korting die gegeven wordt op ons platform. Je kunt met je aankoop dus iets duurder of iets goedkoper uit zijn.

  Standaard rekenen we een marge van 1%, waar vervolgens een korting tot 0,1% overheen verdient kan worden. Het verschil tussen marktwaarde en verkoopwaarde is NIET voor Bitcoin Meester maar puur wat er op de beurs voor wordt gegeven. 

  VIP 1 ≥ € 1 1.00%
  VIP 2 ≥ € 500 0.90%
  VIP 3 ≥ € 1.000 0.80%
  VIP 4 ≥ € 5.000 0.70%
  VIP 5 ≥ € 10.000 0.60%
  VIP 6 ≥ € 25.000 0.50%
  VIP 7 ≥ € 50.000 0.40%
  VIP 8 ≥ € 100.000 0.30%
  VIP 9 ≥ € 500.000 0.20%
  VIP 10 ≥ € 1.000.000 0.10%
 • Moet ik belasting betalen over mijn coins?

  Een veelgestelde vraag gaat over het betalen van belasting over crypto en bitcoin. Omdat crypto nieuw is en anders werkt dan giraal of cash geld, is het voor veel mensen onduidelijk of ze crypto op moeten geven bij de belasting. In Nederland moet crypto en bitcoin worden opgegeven bij de belastingaangifte en deze vallen voor particuliere gebruikers onder overige bezittingen in box 3 (sparen en beleggen). 

  Over de crypto die u bezit betaalt u op dit moment alleen vermogensbelasting. Winst als gevolg van een koersstijging wordt gezien als vermogensgroei. Als peildatum voor het opgeven van de waarde van de crypto, gebruikt u 1 januari van het jaar waarvan u aangifte doet. Voor 2020 geeft u dus de waarde van de crypto op 1 januari 2020 op.

 • Hebben jullie een app voor iOS en/of Android?

  Jazeker! Wij hebben een zowel een Android app als een iOS app. Wij zijn in de Google Play store en de iOS App store te vinden onder "Bitcoin Meester."

  De apps bieden dezelfde functionaliteiten als onze website.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen