Menu Mijn account

Veelgestelde vragen

Onderwerpen

 • Bitcoin Meester wijzigt haar algemene voorwaarden en ik ben daar niet mee akkoord. Wat nu?

  Bitcoin Meester moet zich kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en daarom moeten wij onze algemene voorwaarden soms kunnen wijzigen. Als wij een wijziging in onze algemene voorwaarden doorvoeren waar u niet aan gebonden wilt zijn, kunt u zonder kosten en zonder wachttijd uw overeenkomst met ons ontbinden. Hoe dat werkt, leggen we in deze FAQ uit onder ‘Hoe ontbind ik mijn overeenkomst met Bitcoin Meester?’

 • Hoe ontbind ik mijn overeenkomst met Bitcoin Meester?

  Controleer voordat u de overeenkomst ontbindt, of u nog Virtuele Valuta of BM Credits van ons tegoed heeft. Boek die eerst over naar een privé wallet of laat uitbetalen op uw bankrekening. Vervolgens kunt u de overeenkomst met ons ontbinden door op de knop "Account Sluiten" te drukken, onderaan in uw accountomgeving onder "Uw Gegevens". 

  De druk op deze knop heeft tot gevolg dat uw account gesloten wordt. U kunt het account dan niet meer gebruiken. Na het sluiten van uw account bewaren wij van u alleen de persoonsgegevens die wij wettelijk verplicht zijn te bewaren, voor de duur van de wettelijk bepaalde bewaartermijn. 

  Als u wilt, kunt u later uiteraard opnieuw een account aanmaken. U moet dan wel opnieuw de aanmeldprocedure doorlopen. Het oude account kan niet worden gereactiveerd. 

   

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen