Menu Mijn account

Veelgestelde vragen

Onderwerpen

 • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?

  Wij geven u de mogelijkheid om met iDeal geld te storten op uw account bij Bitcoin Meester. Zodra u met de gestorte euro’s bijvoorbeeld Bitcoins koopt, worden deze direct in uw wallet gestort. Wij hebben veel tijd en energie in dit proces gestopt, zodat de verwerking automatisch verloopt en u niet eindeloos op uw Bitcoins hoeft te wachten.

  Ook hanteren wij een “What you see is what you get” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen. Het bedrag dat u ziet bij het kopen/verkopen, is ook echt het bedrag dat u betaalt/krijgt.

 • Wat is Bitcoin Meester?

  Bitcoin Meester is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen.
  Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen.

  Bitcoin Meester is onderdeel van Coin Meester B.V.
  Coin Meester B.V. is een in Nederland geregistreerd bedrijf met als Nederlandse eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken. 

 • Zijn jullie goed te bereiken?

  Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 telefonisch, via e-mail en via de chat bereikbaar. Op e-mails reageren wij meestal binnen een uur. Na 17:00 en in het weekend, zijn wij via de e-mail te bereiken, maar dan is de reactietijd langer.

 • Zijn jullie betrouwbaar?

  Wij zijn een in Nederland geregistreerd bedrijf en we zijn ook elke dag goed bereikbaar. Daarnaast hebben we handelingen genomen om ervoor te zorgen dat uw cryptovaluta zo veilig mogelijk bewaard wordt.

  Zie reviews over onze website op Trustpilot! (https://www.trustpilot.com/review/bitcoinmeester.nl) 

 • Moet ik een eigen wallet aanschaffen?

  Dit hoeft niet. De coins staan bij ons op een wallet. Als we kijken naar het handelsaspect, is het handiger om de coins bij ons te laten staan, omdat u er op deze manier snel mee kunt handelen. Het is wel mogelijk om de coins naar uw eigen wallet te sturen.

 • Hebben jullie een partnerprogramma?

  Ja, wij maken gebruik van een partnerprogramma. Eenmaal ingelogd, vindt u in “Mijn gegevens” de tekst: “Verdien geld met ons partnerprogramma”.
  Hier ziet u uw unieke link. Om ervoor te zorgen dat iemand zich aanmeldt met uw unieke link, moet u deze link kopiëren en ervoor zorgen dat diegene de link plakt in de adresbalk.
  De persoon komt dan op www.bitcoinmeester.nl en kan zich aanmelden.

 • Hoe wordt jullie prijs bepaald?

  Wij hebben een eigen koers. Deze stellen we vast d.m.v. een gemiddelde van meerdere internationale exchanges en de handel in ons eigen platform. Onze marge is variabel; afhankelijk van vraag en aanbod en we kopen/verkopen uw orders pas nadat jij je order geplaatst hebt, we kunnen dus vooraf niet de precieze marge tonen.

  De uiteindelijke prijs die je betaalt is onder andere afhankelijk van je activiteiten op het platform. Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt. De koersen op onze website zijn gebaseerd op de gemiddelde korting die gegeven wordt op ons platform. Je kunt met je aankoop dus iets duurder of iets goedkoper uit zijn. Standaard rekenen we een marge van rond de 2%, waar vervolgens een korting tot 1.75% overheen gerekend kan worden.

 • Moet ik belasting betalen over mijn coins?

  Een veelvoorkomende vraag gaat over het betalen van belasting over Bitcoin. Omdat Bitcoin nieuw is en anders werkt dan giraal of cash geld, is het voor veel mensen onduidelijk of ze Bitcoins op moeten geven bij de belasting. In Nederland moeten Bitcoins opgegeven worden bij de belastingaangifte en vallen voor particuliere gebruikers onder overige bezittingen in box 3 (sparen en beleggen). Over de Bitcoins die u bezit betaalt u op dit moment alleen vermogensbelasting. Winst als gevolg van een koersstijging wordt gezien als vermogensgroei. Als peildatum voor het opgeven van de waarde van de Bitcoins, gebruikt u 1 januari van het jaar waarvan u aangifte doet. Voor 2016 geeft u dus de waarde van de bitcoins op 1 januari 2016 op.

 • Hebben jullie een app voor iOS en/of Android?

  Jazeker! Wij hebben een zowel een Android app als een iOS app. Wij zijn in de Google Play store en de iOS App store te vinden onder "Bitcoin Meester."

  De apps bieden dezelfde functionaliteiten als onze website.

 • Hoe kan ik jullie toevoegen in mijn portfolio app?

  Wij staan geregistreerd bij Delta en Blockfolio onder de naam Bitladon. (Dit is onze internationale handelsnaam).
  Onze koers is gekoppeld aan deze apps.
   

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen