Menu Mijn account

Veelgestelde vragen

Onderwerpen

 • Kan ik mijn coins bij jullie staken?

  Ja! Wij bieden de mogelijkheid om uw coins te staken bij ons op het platform. In totaal bieden we 15 verschillende coins aan om te staken tegen rentepercentages tussen de 2% en 10,5%.

 • Wat is staking?!

  Bij Bitcoin Meester kunt u uw coins staken. Staken is niets meer dan het aanhouden van funds in een cryptocurrency-wallet om de veiligheid en operaties van een bepaald blockchain netwerk te ondersteunen. In ruil voor het vasthouden van uw munten ontvangt u beloningen in de vorm van crypto.

  De percentages zijn op jaarbasis en worden dagelijks uitgekeerd. Om uw stakes te ontvangen dient u de stakes minimaal 24 uur vast te houden. Stakes worden s nachts uitgekeerd en automatisch bijgeschreven in uw staking wallet. Als u de munten uit uw staking wallet haalt verliest u de stakes van die dag.

 • Hoe ontvang ik mijn staking rewards?

  In ruil voor het vasthouden van uw munten ontvangt u beloningen in de vorm van crypto. 

  De percentages zijn op jaarbasis en worden dagelijks uitgekeerd. Om uw stakes te ontvangen dient u de stakes minimaal 24 uur vast te houden. Stakes worden s nachts uitgekeerd en automatisch bijgeschreven in uw staking wallet (dus niet automatisch in uw reguliere portefeuille, hiervoor dient u de stakes los te halen). Als u de munten uit uw staking wallet haalt verliest u de stakes van die dag.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen