Menu Mijn account

Veelgestelde vragen

Onderwerpen

 • Kan ik mijn coins bij jullie staken?

  Bij Bitcoin Meester kunt u uw munten staken. De percentages zijn op jaarbasis en worden dagelijks uitgekeerd. Om uw stakes te ontvangen dient u de munten minimaal 24 uur vast te houden. Stakes worden 's nachts uitgekeerd en automatisch bijgeschreven in uw staking wallet. Staking percentages zijn flexibel en kunnen dagelijks worden gewijzigd. Momenteel bieden wij 26 verschillende munten aan die u bij Bitcoin Meester kunt staken. 

 • Wat is staking?!

  Bij Bitcoin Meester kunt u uw coins staken. Staken is niets meer dan het aanhouden van funds in een cryptocurrency-wallet om de veiligheid en operaties van een bepaald blockchain netwerk te ondersteunen. In ruil voor het vasthouden van uw munten ontvangt u beloningen in de vorm van crypto.

  De percentages zijn op jaarbasis en worden dagelijks uitgekeerd. Om uw stakes te ontvangen dient u de stakes minimaal 24 uur vast te houden. Stakes worden s nachts uitgekeerd en automatisch bijgeschreven in uw staking wallet. Als u de munten uit uw staking wallet haalt verliest u de stakes van die dag.

 • Hoe ontvang ik mijn staking rewards?

  In ruil voor het vasthouden van uw munten ontvangt u beloningen in de vorm van crypto. 

  De percentages zijn op jaarbasis en worden dagelijks uitgekeerd. Om uw stakes te ontvangen dient u de stakes minimaal 24 uur vast te houden. Stakes worden s nachts uitgekeerd en automatisch bijgeschreven in uw staking wallet (dus niet automatisch in uw reguliere portefeuille, hiervoor dient u de stakes los te halen). Als u de munten uit uw staking wallet haalt verliest u de stakes van die dag.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen