Menu Mijn account

Venus

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,47020142
-3.12%24H

Venus (XVS) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u XVS kopen en verkopen, net als meer dan 200 andere cryptovaluta! Hieronder ziet u de actuele prijs en de huidige koers van XVS. Met een account krijgt u toegang tot ons platform, en kunt u naast op onze website ook handelen via onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Venus

Wat is Venus?

Venus is een decentralized finance (DeFi) platform op de Binance Smart Chain, een blockchain-dienst van Binance waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen maken. Bij DeFi, een technologie die is gebaseerd op een beveiligde database, zijn geen derde partijen nodig voor transacties. 

Met Venus is het mogelijk om digitale assets, items met waarde, (uit) te lenen en VAI munten te maken. Dit zijn stablecoins, munten waarvan de waarde stabiel wordt gehouden aan de hand van een bepaalde referentie. In het geval van VAI wordt de waarde gelijk gehouden aan $1. Daarnaast worden XVS tokens gebruikt om te stemmen over aanpassingen aan het protocol van Venus. Dit kunnen bijvoorbeeld verbeteringen van het platform zijn of het toevoegen van nieuwe soorten onderpand. 

Venus onderscheidt zich door hoge snelheid en lage transactiekosten te bieden. Het Venus-protocol is het eerste in zijn soort dat gebruikers directe toegang geeft tot kredietmarkten voor Bitcoin, XRP en Litecoin, die ook allemaal beschikbaar zijn op Bitcoin Meester.

XVS kopen bij Bitcoin Meester

Het Bitcoin Meester platform is simpel, accuraat en veilig. Wij verifiëren uw account waarna u een bedrag kunt storten via bijvoorbeeld iDEAL. Wij zorgen dat uw gegevens veilig behandeld worden volgens AVG-richtlijnen. Vervolgens kunt u onbeperkt handelen in cryptovaluta. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%, die dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Met onze any-to-any functie wisselt u gemakkelijk de ene munt voor de andere.

Komt u er niet helemaal uit?

Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen graag bij het maken van een account of het beantwoorden van vragen. De helpdesk is via telefoon of chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. U kunt ons altijd mailen. Daarnaast bieden wij een FAQ pagina, blog, kennisbank en handleiding.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.