Menu Mijn account

Venus

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 24,1907187
-0.85%24H

Venus (XVS) kopen en verkopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel Venus (XVS) kopen, verkopen en bewaren in uw eigen XVS wallet. Bij het aanmaken van een account beschikt u namelijk direct over een wallet voor Venus. Het aanmaken van een account duurt slechts enkele minuten waarna u direct aan de slag kunt met XVS kopen en verkopen middels een eenvoudige betaalmethode zoals iDeal.

Grafiek Venus

Wat is Venus (XVS)?

Venus is gelanceerd op de Binance Smart Chain (BSC) en biedt een algoritmische geldmarkt en een synthetisch stablecoin-protocol. Middels het protocol kan er eenvoudig cryptovaluta worden geleend en uitgeleend in het DeFi ecosysteem. Gebruikers kunnen met hoge snelheid direct lenen tegen onderpand. 

De XVS tokens zijn BEP-20 based en worden gebruikt voor het beheer van het Venus-protocol. Zo kan XVS worden gebruikt om te stemmen over aanpassingen aan het protocol, het wijzigen van parameters en het organiseren van productverbeteringen.

Het beheer van het protocol wordt volledig gecontroleerd door de XVS community. De ontwikkeling van Venus wordt aangestuurd door het Swipe-projectteam, terwijl de community het ‘bestuur’ is. Er is geen premine gehouden voor het team, ontwikkelaars of oprichters. Dit waarborgt de decentralisatie van het project waarmee XVS-houders de volledige controle hebben over het Venus-protocol.

Hoge snelheid, lage kosten. 

Venus onderscheidt zich middels de hoge snelheid en extreem lage transactiekosten. Het Venus-protocol is het eerste in zijn soort dat gebruikers directe toegang geeft tot kredietmarkten voor Bitcoin (BTC), XRP (XRP), Litecoin (LTC) en andere cryptocurrencies om in realtime liquiditeit te verkrijgen, dankzij de hoge snelheid van de transacties.

Handel eenvoudig in XVS bij Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig, veilig en snel handelen in meer dan 200 verschillende cryptocurrencies. Alle coins die wij aanbieden kunnen worden aangekocht met euro’s welke u kunt storten met een eenvoudige betaalmethode zoals iDeal of Bancontact. Hiermee staat het geld direct op uw rekening waarna u slechts op de knop kopen hoeft te drukken om uw munten in uw account te plaatsen. Wilt u de munten opslaan op een externe wallet? Ook dat is mogelijk! U beschikt namelijk over een eigen XVS wallet bij het aanmaken van een account, hieruit kunt u zowel naar een externe wallet versturen als storten vanaf een externe wallet. Heeft u hulp nodig bij XVS kopen? Kijk dan in onze widget of uw vraag beantwoord kan worden, of start een chat met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.