Menu Mijn account

Verge

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02154668
1.41%24H

Verge kopen & verkopen

Wilt u Verge (XVG) kopen of verkopen en de Verge koers volgen? Dit gaat het eenvoudigst via een online wisselkantoor, zoals Bitcoin Meester. Op ons platform kunt u 24/7 diverse cryptovaluta kopen en verkopen. Als u wilt handelen met Verge is het uiteraard verstandig de koers nauwlettend te volgen. Op ons platform ziet u van iedere cryptovaluta de huidige koers en die van de afgelopen twee maanden. Een account aanmaken is binnen enkele minuten gebeurd. Daarna kunt u hier meteen geld op storten en met deze euro’s Verge of andere digitale valuta kopen.

Grafiek Verge

Veilig privé transacties versturen met Verge (XVG)

Verge is een blockchain netwerk met meer aandacht voor privacy en veiligheid dan de gemiddelde blockchain. Transacties worden razendsnel uitgevoerd op een beveiligd netwerk, waarbij cryptografische algoritmes en verschillende netwerken worden gebruikt. Verge geeft binnen het netwerk echter wel de optie om de transactie openbaar te maken. Transacties die privé gehouden worden, zijn niet traceerbaar. Ook het IP-adres waarmee de transactie is verzonden is niet traceerbaar.

Altijd de Verge koers bij de hand

Wanneer u wilt handelen met Verge, is het belangrijk de koers nauwkeurig te volgen. Via het platform van Bitcoin Meester heeft u altijd toegang tot de koers van Verge en andere cryptovaluta. In ons koers overzicht ziet u precies wat iedere valuta de afgelopen 24 uur gedaan heeft. Wilt u meer informatie? Klik dan op een munt en u ziet een grafiek met de koers van deze munt in de afgelopen twee maanden. Deze informatie helpt u bij het vaststellen van het moment waarop u Verge, of een andere digitale valuta, het best kunt kopen of verkopen.

Profiteer van een uitstekende service

Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om cryptovaluta, waaronder Verge, te kopen en te verkopen. Daarom bieden wij een gebruiksvriendelijk platform, waarvoor geen technische kennis nodig is. En heeft u vragen? Dan beantwoorden onze Nederlandstalige helpdeskmedewerkers die graag.

Uw account is binnen enkele minuten voltooid

Wilt u de wereld van Verge betreden? Dan maakt u binnen enkele minuten een account aan. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het kopen of verkopen van Verge (XVG)? Op onze pagina met veelgestelde vragen en onze handleidingen vindt u veel antwoorden. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via 085 007 6000 of e- helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.