Menu Mijn account

Verge

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00246561
-0.42%24H

Eenvoudig Verge (XVG) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester 

XVG is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. U kunt eenvoudig cryptovaluta aanschaffen na het aanmaken van een account. Vervolgens kunt u door middel van een overschrijving via iDEAL geld op uw account zetten en beginnen met handelen.

Grafiek Verge

Wat is XVG?

Verge is een blockchain platform wat is ontworpen om een verbetering te zijn op Bitcoin. Het is ontworpen om een cryptovaluta te zijn voor alledaags gebruik. Ze willen het gemakkelijk maken om te betalen met Verge voor iedereen, zodat ze wereldwijd worden geaccepteerd als betaalmiddel. Verge wil bij het uitvoeren van transacties een betere privacy bieden en daarnaast dat gebruikers niet op een centrale partij hoeven te vertrouwen. Hierom heeft Verge een aantal extra privacy opties aangebracht op hun netwerk. 

Verge heeft het Tor netwerk, een netwerk voor anonieme online communicatie, op hun platform toegevoegd. Daarnaast hebben ze het mogelijk gemaakt om transacties uit te voeren naar andere adressen die voor eenmalig gebruik zijn aangemaakt en daarna vernietigd worden. Zo kunnen de ontvangers van de betaling niet gevonden worden. 

De Verge token is XVG en wordt gebruikt om alle betalingen via het netwerk uit te voeren. Verge is volledig open-source, wat betekent dat iedereen kan bijdragen aan de ontwikkeling van het netwerk.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wilt u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of op de pagina met veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.