Menu Mijn account

Vertcoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,46260
-5.39%24H

Vertcoin kopen en verkopen voor de juiste prijs?

Als u aan de slag wilt met Bitcoin Meester, is dat snel en gemakkelijk te regelen. Registreer eenvoudig uw account, stort euro’s op uw account met iDeal en begin met handelen. We hebben een duidelijk overzicht van alle coins die u kunt verhandelen en u kunt simpel berekenen tot welke prijs u coins kunt kopen of verkopen, zoals Vertcoin. Veiligheid en transparantie staan bij ons voorop. Daarom bewaren wij uw munten beschermd in onze hardware / offline wallets. Als u ze echter in uw eigen (Vertcoin)wallet wilt opslaan, is dat altijd mogelijk. 

Grafiek Vertcoin

Snel en eenvoudig Vertcoin kopen met iDEAL

Bitcoin Meester biedt u de mogelijkheid Vertcoin en andere coins te kopen met iDeal. Hierdoor staat het door u gekozen bedrag binnen enkele minuten op uw account en kunt u met deze euro’s direct VTC kopen.  Maak daarom vandaag nog uw account aan en begin met handelen!

Het doel van de oprichters van Vertcoin

Vertcoin heeft als duidelijke doelstelling Vertcoins te kunnen delven met normale CPU’s. Op deze manier proberen ze de kracht van Proof of Work en een decentraal P2P netwerk het best te combineren. De Vertcoin integreert alle nieuwe crypto-technologische snufjes van Bitcoin en behoort daardoor samen met Litecoin tot de beste klassieke altcoins. Er wordt sinds 2014 gewerkt aan het Vertcoin netwerk. De segwit update is al uitgevoerd en de ontwikkelaars gaan werken aan de implementatie van het Lightning Netwerk.

Vragen over Vertcoin of uw account?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen! Bekijk de Veelgestelde Vragen op onze FAQ pagina of bekijk onze handleidingen. Komt u er zelf niet uit? Bel dan met Bitcoin Meester op +31 (0) 85 007 4844 tijdens kantooruren van 08.00 tot 17.00 uur of stuur onze helpdesk een email.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.