Menu Mijn account

VeThor Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00117761
2.63%24H

VeThor Token (VTHO) kopen met iDEAL

VeThor Token kopen met iDEAL doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester, een betrouwbare Nederlandse partij! Op ons platform kunt u 24/7 handelen in meer dan 200 verschillende cryptovaluta. U hoeft alleen een account aan te maken waarna u VTHO kunt kopen.

Grafiek VeThor Token

Wat is VeThor Token?

VeThor Token is onderdeel van de VeChain Thor blockchain die twee tokens gebruikt. Het speelt een belangrijke rol in de functionaliteit van het netwerk. VeChain Thor is een platform dat het voor zakelijke gebruikers mogelijk maakt om slimme chips te gebruiken. Lees hier onze uitgebreide uitleg over VeChain Thor. 

 

De VeChain Thor blockchain gebruikt dus twee tokens op het netwerk: de VeChain token (VET) en de VeThor Token (VTHO). Dit doen ze om waarde te beheren en te maken op basis van de blockchain. VET genereert VTHO en werkt als waardeopslag en kanaal van de ene naar de andere gebruiker. VTHO wordt gebruikt als brandstof van de VeChain Thor blockchain. Met andere woorden, VTHO wordt gebruikt voor de transactiekosten op het netwerk van VeChain. Dit is bijvoorbeeld bij het versturen van munten of data over de blockchain. Door het gebruik van twee tokens op het netwerk kunnen de gebruikskosten op het netwerk stabiel worden gehouden. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door de hoeveelheid VTHO aan te passen die nodig is om een transactie af te handelen. Zo’n actie vereist wel een stemming van alle gebruikers. 

Handelen via Bitcoin Meester

Wij maken handelen in cryptovaluta zo eenvoudig en snel mogelijk. Bij ons kunt u iedere munt die wij aanbieden, zoals VTHO, gemakkelijk kopen en verkopen met euro’s die gestort kunnen worden via iDEAL of Bancontact. Om het nog makkelijker te maken bieden wij ook een eigen app aan. Daarmee is onderweg handelen net zo simpel. Met onze any-to-any functie wisselt u moeiteloos de ene munt voor de andere voor de helft van de transactiekosten.

Heeft u ergens vragen over?

U bent altijd welkom om vragen stellen! Wij hebben een pagina waar de meest gestelde vragen zijn terug te vinden. Ook kunt u een kijkje nemen bij de handleidingen, op ons blog en in onze kennisbank. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via mail, chat of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.