Menu Mijn account

VeThor Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00846545
0.14%24H

VeThor Token (VTHO) kopen met iDEAL

VeThor Token (VTHO) kopen met iDEAL doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester. Een betrouwbare Nederlandse partij! Op ons platform kunt u 24/7 handelen in meer dan 200 verschillende coins. VTHO. U hoeft alleen een account aan te maken waarna u met iDEAL VTHO kunt kopen.

Grafiek VeThor Token

Wat is de VeThor token?

De VeThor Token (VTHO) is de brandstof van de VeChain blockchain. Met andere woorden, VTHO wordt gebruikt voor de transactiekosten op het netwerk van Vechain. Bijvoorbeeld wanneer u een munt verstuurt of bij het versturen van data over de blockchain.

VTHO kopen met euro's via iDEAL

Handelen in cryptocurrency zo eenvoudig en snel mogelijk te maken, dat is ons doel. Daarom is het bij ons mogelijk om iedere munt die wij aanbieden, zoals VTHO, eenvoudig te kopen en te verkopen met euro’s welke gestort kunnen worden via iDeal of Bancontact. Om het nog makkelijker te maken bieden wij ook een eigen app aan waarmee onderweg handelen minstens net zo eenvoudig wordt. Heeft u hulp nodig met het uitvinden van ons platform? Bekijk dan eens onze handleidingen of onze FAQ. Mocht u hulp nodig hebben van een medewerker dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.