Menu Mijn account

Viacoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,22463231
-8.14%24H

Eenvoudig en snel ViaCoin kopen

ViaCoin kopen doet u eenvoudig en snel op bitcoinmeester.nl! Ons platform is zo opgebouwd dat het zowel voor de gevorderde handelaar als de beginnende handelaar te gebruiken is. Zo bieden wij onder andere de any-to-any functie, wat betekent dat u de ene munt kunt omwisselen voor de andere. Ook heeft u de mogelijkheid om automatische orders in te stellen, zo kunt u vooraf een bepaalde prijs instellen waarvoor u ViaCoin wilt kopen.

 

 

Grafiek Viacoin

Wat is ViaCoin voor munt?

Sinds 2014 wordt er aan ViaCoin gewerkt en in deze tijd heeft ViaCoin een goede ontwikkelingsgeschiedenis opgebouwd. ViaCoin is afgeleid van het Bitcoin protocol, het netwerk van de munt is echter 25 keer sneller dan het Bitcoin netwerk. Viacoin beschikt namelijk over de segwit update, wat het mogelijk maakt dat ViaCoin atomic swaps kan uitvoeren. Er wordt een maximale hoeveelheid van 23 miljoen munten uitgegeven. Voor de koers en actuele prijs verwijzen wij u graag naar onze overzichtspagina.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Wij zijn er om u te helpen. U kunt dan ook contact met ons opnemen voor al uw vragen. U kunt onze veelgestelde vragen en onze handleidingen raadplegen. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 85 007 4844 of door ons een mailtje te sturen op helpdesk@bitcoinmeester.nl. Maar u kunt ook onze chat gebruiken! Tijdens onze kantooruren (8:00 tot 18:00 uur) reageren we meestal binnen een half uur!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.