Menu Mijn account

Viberate

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01454
3.23%24H

Eenvoudig en snel Viberate (VIB) coin kopen

Bij Bitcoin Meester vinden we het belangrijk dat cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk is, Viberate kopen moet dan ook voor iedereen mogelijk zijn. Ons platform is zo ingericht dat het zowel voor de beginner als de gevorderde handelaar te gebruiken is. Zo hebben we het mogelijk gemaakt om eenvoudig af te rekenen met iDeal en op deze manier uw Viberate coin kunt kopen met euro's! Mocht u ergens toch niet uitkomen staat onze helpdesk uiteraard voor u klaar.

Grafiek Viberate

Viberate, gericht op de muziekindustrie

Viberate is een cryptocurrency die zich concentreert op de muziekindustrie. Momenteel fungeert het als IMDB voor live muziek, waarbij profielen van muzikanten kan worden gerangschikt op basis van hun online populariteit. Deze ranglijst is gebouwd door de Viberate gebruikerscommunity. Ze willen de muziekindustrie zoals wij die kennen verstoren door de grootste wereldwijde marktplaats voor talent te worden. Viberate’s database, community, holistische benadering en marktplaatskenmerken zijn vier elementen die de service uniek en revolutionair maken.

Stel ons al uw vragen

Wilt u meer weten over de prijs van het kopen of verkopen van IOS coin of een andere valuta? Heeft u vragen over onze diensten of het platform? Of ondervindt u problemen met registreren of geverifieerd worden? Bekijk onze FAQ en onze handleidingen. Heeft u alsnog vragen? Neem zeker contact met ons op via +31 (0) 85 007 4844 of door een e-mail te sturen. We helpen u graag bij al uw vragen of vragen. Handelen in cryptocurrencies zou niet moeilijk moeten zijn. Met Bitcoin Meester wordt het iets dat iedereen kan doen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.