Menu Mijn account

VIDT DAO

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03471491
-8.25%24H

VIDT DAO (VIDT) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige, makkelijke en snelle manier om VIDT te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt handelen! Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app die geschikt is voor zowel iOS als Android.

Grafiek VIDT DAO

Wat is VIDT?

VIDT DAO is een blockchain-gebaseerd data validatieplatform. Het draait op zowel de blockchain van Ethereum als Binance. Met VIDT DAO kunnen digitale assets, items met waarde, gecertificeerd en beveiligd worden tegen fraude, fouten en manipulatie. Hierbij kunt u denken aan certificaten, data van sensoren, facturen, diploma’s en Non-Fungible Tokens (NFTs). Een NFT is een bepaald type digitale valuta die uniek is en dus niet vervangen kan worden door iets anders. VIDT DAO heeft als doel om de integriteit van data te beschermen in de steeds verder digitaliserende maatschappij.

 

Gebruikers kunnen een bestand plaatsen op het VIDT DAO platform, dat dan een hash maakt en verbindt aan dit bestand. Dit is een wiskundige functie die input omzet in een code. De hash wordt op een blockchain naar keuze geplaatst. Als het bestand wordt aangepast, verandert de hash ook. Zo kan VIDT DAO makkelijk zien of er geknoeid is met een bestand. De token van het platform heet VIDT en wordt gebruikt als betaalmiddel.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Het Bitcoin Meester platform is makkelijk te gebruiken, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u alleen een account te hebben en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Het aanmaken is snel gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij behandelen al uw gegevens met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Bij ons krijgt u kortingen op de transactiekosten als u meer handelt.

Verdere informatie?

Heeft u nog meer vragen? Blader gerust eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Bent u geïnteresseerd in andere cryptovaluta, lees dan ons blog door of de begrippenlijst op de kennisbank. U kunt ons ook persoonlijk contacteren. Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via email, en we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.