Menu Mijn account

Vitae

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,44421
0.27%24H

Vitae kopen bij Bitcoin Meester

Vitae kopen doet u eenvoudig en snel, op bitcoinmeester.nl! Wij bieden u een snelle en veilige manier van handelen op ons platform. Zodra u Euro's heeft gestort op uw account met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact kunt u meteen handelen. Munten als Vitae kunt u daarna direct versturen.

Let op! Vitae is een munt met een hoge spread. Het kan dus duurder uitvallen wanneer u grote orders plaatst voor deze munt.

Grafiek Vitae

Een snelle transactiesnelheid

Vitae is ontwikkeld met de visie 'om de wereld te verbeteren' en om vrijheid terug te geven aan de gebruikers. Bevestigingen bij transacties zijn zeer snel. Dit komt omdat Vitae gebruik maakt van een zogenoemde Super Node. Daarnaast kan iedereen Vitae minen door middel van een Master Node te draaien of door middel van het Proof of Stake netwerk.

Eenvoudig Vitae aankopen voor een scherpe prijs

Wanneer u Vita wikt kopen bent u bij ons aan het juist webadres. U kunt bij ons heel eenvoudig Vitae online kopen en verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is een Bitcoin Meester account aan te maken en daar geld op te storten. Vervolgens koopt u hiermee uw gewenste munten. Vervolgens kunt u de koers in de gaten houden bij Bitcoin Meester om op deze manier het juiste moment te kiezen om uw Vitae te kopen of te verkopen. Onze koers wordt vastgesteld aan de hand van een gemiddelde van meerdere internationale beurzen en de handel op ons eigen platform. U maakt bij ons een Bitcoin Meester account aan waar u geld op stort. Hiermee koopt u uw gewenste munt. Houdt hierna van uw coins in de gaten om te kijken naar welk moment u uw coin wenst te verkopen. Deze koers stellen we vast met behulp van een gemiddelde van meerdere internationale beurzen en de handel op ons eigen platform. 

Maak een Bitcoin Meester account aan

Bent u klaar om in de wereld van Vitae te duiken? Maakt u dan een account aan. Binnen een paar eenvoudige stappen kunt u al handelen in onze munten. Heeft u nog enkele vragen? Ontvangt u graag eerst meer informatie over bijvoorbeeld de koers van Vitae? Bekijkt u dan onze FAQ of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 007 6000, mailen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl, of een chat starten met een van onze medewerkers.

 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.