Menu Mijn account

Voyager Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,76041939
14.54%24H

Snel en simpel Voyager Token (VGX) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Voyager Token (VGX) te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Door een account aan te maken op ons platform krijgt u toegang tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Kopen gaat gemakkelijk en snel met iDEAL.

Grafiek Voyager Token

Wat is Voyager Token?

Voyager Token is een platform waarop gebruikers kunnen handelen in cryptovaluta. Ze zijn een soort tussenpersoon, die gebruikers verbindt met veel verschillende handelsplatformen en de beste prijs probeert te verkrijgen. Het platform haalt automatisch de prijzen op van een aantal andere handelsplatformen tussen alle cryptovaluta. Voyager Token zorgt er zo voor dat de beste prijzen voor elke transactie worden betaald voor een aankoop en de hoogste prijs gekregen voor een verkoop. 

Daarnaast is er door de verbinding van veel verschillende handelsplatformen ook een groter aanbod per cryptovaluta wat ervoor zorgt dat er voor elke vraag naar cryptovaluta eigenlijk wel een goed aanbod is. Normaal zouden gebruikers om dezelfde hoeveelheid aanbod te krijgen een account moeten hebben op meerdere handelsplatformen, maar Voyager Token combineert deze platformen en dat scheelt veel gedoe voor de gebruiker.

Er kunnen op het platform een deel van de duizenden cryptovaluta verkocht en gekocht worden zonder commissie. Daarbij hebben ze de Voyager app gemaakt. Die app lijkt heel erg op traditionele apps van tussenpersonen en voelt daardoor voor velen vertrouwd aan.

 

De VGX Token wordt gebruikt op het netwerk om het netwerk te beveiligen. Het biedt daarnaast houders van het netwerk een aantal voordelen aan zoals een verlaging van de opnamekosten. De kosten van het opnemen van geld naar een traditionele rekening zijn namelijk vrij hoog bij Voyager Token. Als deze kosten betaald worden in VGX tokens dan kunnen die een stuk lager uitvallen.

Heeft u nog ergens hulp mee nodig? 

Maakt u zich dan geen zorgen, wij hebben namelijk een speciale pagina waarop we de veelgestelde vragen beantwoorden. Op deze pagina vindt u ook een aantal handleidingen waarin we uitleg geven over ons platform. Heeft u toch persoonlijke hulp nodig? Ook dat kan, u kunt onze helpdesk maandag tot en met vrijdag bereiken van 09:00-17:00 uur via de chat, de telefoon of via de e-mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.