Menu Mijn account

Vulcan Forged

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 3,89689363
0.29%24H

Vulcan Forged PYR (PYR) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om eenvoudig en snel Vulcan Forged PYR te kopen en te verkopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke snel is aangemaakt en geverifieerd. Hierna kunt u aan de slag met Vulcan Forged PYR kopen met iDEAL!

Grafiek Vulcan Forged

Wat is Vulcan Forged PYR?

Vulcan Forged PYR is een blockchain gaming studio met meer dan 12 games en duizenden gebruikers. Vulcan Forged PYR ondersteunt ontwikkelaars via hun ontwikkelingsprogramma's en crowdfunding. Tevens heeft Vulcan Forged PYR ook een NFT marktplaats om in-game digitale activa te kopen en te verkopen. Ook heeft Vulcan Forged PYR hun eigen Proof-Of-Stake (POS) blockchain gelanceerd. De blockchain is gebouwd voor crypto-gamingprojecten die NFT's gebruiken en Proof-Of-Stake gebruiken om transacties te valideren.

 

De native token van Vulcan Forged PYR, PYR draait op het ERC-20 netwerk.

Handelen op Bitcoin Meester

Overweegt u om Vulcan Forged PYR te kopen met iDEAL of Bancontact en Vulcan Forged PYR te bewaren? De makkelijkste manier om Vulcan Forged PYR te kopen is via een broker platform als Bitcoin Meester. Behalve Vulcan Forged PYR bieden we nog ruim 200 andere cryptovaluta aan die u eenvoudig en snel kunt verhandelen via onze website of via app.

Heeft u nog vragen?

Bent u er klaar voor om Vulcan Forged PYR te kopen met iDEAL of een van onze andere betaalmethodes? Maak dan eenvoudig en snel een account aan op ons platform! Komt u er niet helemaal uit? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen of kijk eens naar onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over Vulcan Forged PYR kopen en verkopen. Mocht u er niet uitkomen, neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.