Menu Mijn account

Waltonchain

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,18897646
-5.66%24H

Waltonchain (WTC) kopen met iDEAL

Waltonchain is één van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook WTC kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen enkele minuten is aangemaakt.

Grafiek Waltonchain

Wat is Waltonchain?

Waltonchain is een blockchain project dat zich richt op het verbeteren van logistieke systemen. Het project dankt zijn naam aan Charlie Walton, de uitvinder van de radio frequentie identificatie (RFID). Waltonchain wil deze RFID technologie combineren met het gebruik van de blockchain. 

RFID uitgelegd

Een RFID tag maakt het mogelijk om informatie op afstand uit te lezen en op te slaan. Zo kan een product met een RFID tag gevolgd worden vanaf de productieband tot aflevering. Bij de productie wordt een tag toegevoegd aan het product. Hierop staan alle gegevens die betrekking hebben op het product. Vervolgens kan er informatie aan de tag worden toegevoegd bij de opslag en het vervoer. Zodra het product uiteindelijk in de winkel terecht komt kan de winkelier zien waar het product is geweest, onder welke condities het is opgeslagen en wie de daadwerkelijke producent van het product is. Het gebruik van de tag is ideaal om fraude met producten tegen te gaan.

 

Door het gebruik van RFID tags te combineren met de blockchain technologie wordt het systeem decentraal. Er kan dus geen derde partij frauderen met de gegevens op de RFID tag. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk om producten te volgen, en niet alleen voor producenten.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform heeft een lage drempel, en wij helpen u graag op weg met verhandelen van cryptovaluta. We geven prioriteit aan veiligheid en transparantie om de handel te vergemakkelijken. Dit betekent dat wij uw gegevens met zorg behandelen volgens de AVG-richtlijnen. Wilt u verder nog iets weten over handelen, ons platform of over de verschillende munten? Kijk dan ook eens bij de FAQ of blader door ons blog.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.