Menu Mijn account

Wanchain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,80451800
-2.92%24H

Eenvoudig WanChain (WAN) coin kopen

WanChain coin kopen doet u eenvoudig en snel op bitcoinmeester.nl! Bitcoin Meester is een broker welke is gelinkt aan een verschillende WanChain exchanges. Dit betekent dat wanneer u $WAN koopt u de beste prijs voorgeschoteld krijgt. In uw Bitcoin Meester account heeft u een eigen geïntegreerde wallet. Gemak en toegankelijkheid staan bij ons voorop, daarom kunt u bij ons direct betalen met iDeal of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Wanchain

WanChain Token

De ICO van WanChain was één van de meest gehypte ICO’s en was al binnen tien minuten uitverkocht. De reden hiervoor is dat de zeer innovatieve blockchain van Wanchain de voordelen van Ethereum, Chainlink, Ripple en Monero samenbrengt. De slogan van WanChain is dan ook ‘Building super financial markets for the New Digital Economy’. Met de digitale economie bedoelen ze uiteraard de crypto economie.
Wanchain heeft vier belangrijke functies, namelijk de mogelijkheid tot anonieme transacties, smart contracts en het lenen en uitlenen van verschillende cryptocurrency, interoperabiliteit (alle verschillende blockchains kunnen met elkaar communiceren en met elkaar worden verbonden) en ontwikkeling vanuit de gemeenschap.

Het aanmaken van uw account is zo gebeurd

Om aan de slag te gaan met het kopen en verkopen van WanChain coin en andere cryptocurrency die wij aanbieden heeft u een account nodig. Deze is snel en makkelijk aan te maken op Bitcoin Meester. Hiervoor vragen wij u om een aantal verschillende stappen te doorlopen en het account door ons te laten verifiëren. Om geld op uw account te krijgen dient u deze te koppelen aan uw bankrekening. Dit kunt u doen via iDeal of handmatige overboeking. Wij gaan zorgvuldig om met alle data en zorgen dat alles wordt behandeld volgens de AVG richtlijnen.

 

Heeft u hulp nodig?

Wij zijn gevestigd in Nederland, maar kunnen u helpen in zowel Engels als Nederlands! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 85 007 4844 tijdens onze kantooruren op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ook altijd een e-mail sturen of met ons chatten op onze website. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.