Menu Mijn account

Wanchain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,18446714
-3.91%24H

Wanchain (WAN) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om Wanchain te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om te handelen via onze app voor iOS en Android.

Grafiek Wanchain

Wat is Wanchain?

Het Wanchain platform heeft als hoofddoel om bestaande blockchains met elkaar te laten communiceren. Zo moet een smart contract op meerdere blockchains uitgevoerd kunnen worden, zonder daarvoor de hele code aan te passen. Smart contracts voeren transacties uit zonder goedkeuring van een derde partij. 

 

Naast het verbinden van blockchains ontwikkelt Wanchain ook een decentrale exchange (DEX) en digitale portemonnee voor het opslaan van verschillende cryptovaluta. Een DEX is een beurs waarbij er geen derde partij is die controle heeft over de fondsen en de transacties uitvoert. Wanchain gebruikt het Proof of Stake (PoS) protocol om het netwerk te beveiligen. Dit heeft als voordeel dat transactiekosten op het platform lager zijn. Bij het staken van WAN tokens worden de tokens voor onbepaalde tijd vastgehouden in de wallet. Hiermee worden de veiligheid en transacties op het platform van Wanchain ondersteund. Gebruikers die aan staking doen ontvangen hier WAN voor. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

WAN kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag met handelen! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account maken kost slechts een paar minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. 

Heeft u verdere vragen?

Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Als u liever telefonisch contact heeft is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. Heeft u nog andere vragen of wilt u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank, of tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.