Menu Mijn account

Waves

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 24,3989257
-3.78%24H

Koop Waves voor een goede prijs

Waves is een open blockchain platform, waar functionaliteiten van cryptocurrencies zoals Bitcoin worden verlengd om meer te kunnen doen dan alleen het uitvoeren van transacties. Het idee is om een platform te bieden waarop alles van waarde (cryptocurrencies, fiat) kan worden uitgegeven, overgedragen en uitgewisseld op een decentrale manier.

Grafiek Waves

Het doel van Waves

De missie van Waves Platform ligt in het creëren van een nieuw soort ecosysteem. Het doel van dit ecosysteem is om de overgang van gecentraliseerde naar gedecentraliseerde systemen te versnellen. Daarbij wilt Waves de nadruk vooral leggen op de controle voor de gebruiker. Daarbij zouden gebruikers over hun eigen middelen en activa, persoonlijke gegevens en privacy moeten kunnen beslissen. Waves omschrijft het platform als een open netwerk voor Web 3.0-applicaties met een aantal speciaal ontworpen tools om de ontwikkeling van dApps eenvoudiger en toegankelijker te maken. Sinds de lancering in 2016 heeft Waves meerdere verschillende blockchain-gebaseerde oplossingen uitgebracht. De technologie is ontworpen om de ontwikkelaars en gebruikers tegemoet te komen in hun behoeften. Hierbij is er specifiek rekening gehouden met beveiliging, controleerbaarheid, verifieerbaarheid en betrouwbare uitvoering van transacties.

Veilig en snel Waves kopen

Waves kopen doet u eenvoudig en snel met een account bij bitcoin meester. Wij bieden een eenvoudig te gebruiken platform welke is ingericht op de nieuwkomers. Binnen een paar klikken kunt u uw WAVES kopen of verkopen. Ook zit er in elk account een wallet geïntegreerd, versturen is dus niet verplicht! Ieder account heeft een standaard limiet van 100 euro per week. Wanneer u meer dan 100 euro per week wilt handelen dient u een KYC-Verificatie te doorlopen, hierbij moeten wij de identiteit verifiëren. Zodra u de verificatiestappen succesvol heeft doorlopen kunt u tot 100.000 euro per week handelen. Service staat hoog in het vaandel en wij hebben daarom ook een FAQ opgesteld inclusief een aantal verschillende handleidingen. Mocht u er toch zelf niet helemaal uitkomen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze helpdesk. Dit kan via email, chat of via de telefoon. Wij streven ernaar binnen 10 minuten te reageren tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kunt u het beste een mailtje sturen, reactietijd zal dan echter iets langer zijn. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.