Menu Mijn account

Waves

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,11868718
-4.35%24H

Waves (WAVES) kopen met iDEAL

Waves is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook Waves kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen minuten is aangemaakt.

Grafiek Waves

Wat is Waves?

Waves is een open source blockchain platform. Open source betekent dat iedereen aan de ontwikkeling ervan kan meewerken. Het platform wil de functies van cryptovaluta uitbreiden om meer te kunnen dan alleen transacties uitvoeren. Het idee is om een platform te bieden waarop alles van waarde kan worden uitgegeven, overgedragen en uitgewisseld. Dit moet allemaal ook decentraal gaan. 

Eigen tokens maken

Het platform maakt het mogelijk om eigen crypto tokens te maken en te verhandelen. Het platform is daarnaast geschikt voor mensen die een crowdfund actie willen opstarten of een loyaliteitsmunt (in de vorm van een token) voor hun bedrijf willen creëren. De meerwaarde van Waves zit in zijn eenvoud. Iedereen kan met een paar klikken en zonder achterliggende kennis van de technologie een token maken. Daarnaast bevat het platform een decentrale beurs. Een gedecentraliseerde beurs is een plek waar betalingen direct tussen gebruikers plaatsvinden in plaats van via een andere derde partij.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.