Menu Mijn account

WAX

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,04091
7.37%24H

Veilig en snel WAX kopen

WAX kopen doet u eenvoudig en snel met een account bij bitcoin meester. Wij bieden een gemakkelijk platform welke zo is ingericht dat het voor de nieuwkomer ook te gebruiken is. Een wallet zit direct geïntegreerd in uw account. Standaard heeft uw account een limiet van 100 euro per week. Om dit te verhogen dient u verplicht de verificatie te doorlopen waarna uw limiet wordt verhoogd naar 100.000,- euro.

Grafiek WAX

Een speciaal gebouwde blockchain

WAX is een speciaal gebouwde blockchain- en protocol token die is ontworpen om online transacties sneller, eenvoudiger en veiliger te laten verlopen voor alle partijen. De WAX ​​Blockchain gebruikt het zogenoemde Delegated Proof of Stake (DPoS) als consensusmechanisme en is bedoeld om volledig compatibel te zijn met EOS. De aangepaste functies en stimuleringsmechanismen ontwikkeld door WAX zijn ontworpen om de bruikbaarheid van de blockchain in e-commerce te optimaliseren.

Hoe koop ik Wax (WAXP)?

Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit heeft aangemaakt, kunt u direct euro credits op uw Bitcoin Meester account storten. Het storten kunt u bijvoorbeeld doen met o.a. met iDeal. Nadat u euro credits heeft gestort op uw account, kunt u deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptocurrency. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer? of wilt u uw gekochte munten ergens anders heen sturen? De keuze is volledig aan u om te maken. Het enige wat wij aanraden is om altijd de koers goed in de gaten te houden. 

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij eventuele vragen. Bekijkt u bijvoorbeeld eens onze pagina met veelgestelde vragen. Op deze pagina zijn een aantal veelgestelde vragen alvast beantwoord. Komt u er zelf toch niet helemaal uit? Voelt u vrij om dan even contact met ons op via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl. Onze support is ma t/m vrij beschikbaar van 09:00-17:00 uur. Buiten kantoortijden kunnen de reactietijden iets afwijken. Heeft u buiten kantooruren toch dringend hulp nodig? Stuur dan een mailtje.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.