Menu Mijn account

WePower

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01991
12.89%24H

WePower coin kopen en verkopen

WePower coin kopen of verkopen doet u eenvoudig en snel met Bitcoin Meester. Via ons eenvoudige platform kunt u wepower coin verhandelen waar en wanneer u wilt, zowel via onze website als via onze handige Android app. WePower is een blockchain-gebaseerd platform voor groene energiehandel dat kopers van energie (huishoudens en investeerders) rechtstreeks verbindt met de producenten van groene energie.

Grafiek WePower

Hoe werkt WePower precies?

Het WPR ERC-20-token functioneert als een betaalmethode op het WePower-netwerk, dat tot doel heeft de liquiditeit van het bestaande ecosysteem voor energie-investeringen te standaardiseren en te verbeteren, wat zich vertaalt in lagere prijzen voor netwerkdeelnemers. In januari 2018 heeft Elering een overeenkomst getekend met WePower om toe te treden tot het slimme netwerk van Estfeed. WePower is dus niet zomaar een munt maar eentje met een functie.

WePower eenvoudig en snel kopen en verkopen

WePower kunt u met Bitcoin Meester eenvoudig kopen en verkopen. WPR kunt u bij ons namelijk gewoon rechtstreeks met euro's aankopen welke u stort in uw account met een betaalmethode als iDeal of Bancontact. Naast dat u dit kunt doen via onze website kunt u dit ook doen via onze eigen Bitcoin Meester app. Onze app werkt hetzelfde als onze normale webversie, zo heeft u dus ten alle tijden een wallet bij de hand. Het is echt zo eenvoudig! WePower kopen doet u dus eenvoudig en snel, op Bitcoinmeester.nl!

Komt u eruit?

Indien u niet alles kunt vinden op ons platform staan onze ervaren medewerkers voor u klaar, deze zullen u ondersteunen waar nodig. Naast dat u contact op kunt nemen met onze medewerkers raden wij u ook aan om even door onze pagina met veelgestelde vragen te bladeren of een kijkje te nemen in onze handleidingen. Hierin vindt u vrijwel alles wat met ons platform te maken heeft. 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.