Menu Mijn account

Wings

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01736
0.23%24H

Eenvoudig en snel Wings kopen of verkopen

Bij Bitcoin Meester kunt u snel en makkelijk uw WINGS kopen, ruilen, of verkopen. Ons platform is zo ingericht dat het voor iedereen te gebruiken is, beginner of gevorderd. Om uw munten te kunnen kopen moet u een account aanmaken. Vervolgens kunt u met een rekeningverificatie tot €100,- per week handelen. Om het limiet te verhogen dient u een uitgebreide verificatie te doorlopen. Dit doen wij om de veiligheid van onze klanten te kunnen waarborgen. 

 

 

Grafiek Wings

Wat voor soort munt is WINGS?

Wings (WINGS) is een cryptocurrency-token welke werkt op het Ethereum-platform (ERC20 token). Wings is een blockchain beleggingsplatform en gemeenschap voor het lanceren en financieren van nieuwe projecten en voorstellen voor het bouwen van DAO's binnen Ethereum en Bitcoin Rootstock. Een DAO is een onafhankelijke en zelf-regulerende organisatievorm die werkt op basis van smart contracts en is veranderd in een blockchain. Voor een overzicht van projecten welke momenteel draaien op het WINGS platform klikt u hier.

Eenvoudig handelen bij Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester hebben we als doel om het handelen in cryptocurrency zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom hebben wij ons platform zo eenvoudig mogelijk ingericht, niet te veel poespas. Gewoon handelen! Om de beginnende crypto handelaar op weg te helpen hebben wij een blog inclusief kennisbank. Hierop is een hoop informatie te vinden omtrent het kopen en verkopen van Wings en andere cryptocurrencies zoals de bitcoin. Indien u specifieke informatie over ons platform zoekt kunt u kijken op deze website bij 'FAQ', op deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal handleidingen opgesteld voor ons platform.

Klaar om te handelen?

Weet u zeker dat u Wings wilt kopen of verkopen? Heeft u de koersen bekeken? Dan kunt u euro's toevoegen aan uw account om hiermee uw gekozen munt te kopen. Als u er toch niet helemaal uitkomt, aarzel dan vooral niet om onze helpdesk te benaderen. Dit kan via de mail, chat, of via de telefoon. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.