Menu Mijn account

Wirex Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01222
-9.28%24H

Deze munt wordt gedelist en is niet meer te kopen

Wirex Token kopen en verkopen

Wirex Token kopen doet u met Bitcoin Meester. Een eenvoudig en snel te gebruiken platform gevestigd in Nederland. Wirex Token koopt u hier met euro's of met andere crypto via onze any-to-any functie. Naast dat we een website hebben bieden we ook een eigen app aan waarmee gehandeld kan worden. Wirex Token is de munt uitgegeven door Wirex, een project dat zich focust op het koppelen van cryptocurrencies met het dagelijks leven.

Grafiek Wirex Token

Wat is Wirex Token?

Wirex is een applicatie en account waarmee u de controle behoudt over zowel traditionele financiële activa als cryptocurrencies. Het bedrijf begon als E-Coin in de vorm van een leverancier van virtuele kaarten. De uitbreiding van diensten leidde tot de naamswijziging naar Wirex, die plaatsvond in februari 2016. Het bedrijf biedt een persoonlijke bankoplossing die een brug vormt tussen traditioneel bankieren en cryptocurrencies. Wirex claimt het eerste bedrijf te zijn dat de acceptatie van fiat-valuta combineert met de flexibiliteit en snelheid van de blockchain. Er zijn beveiligde portefeuilles voor coins en tokens met ondersteuning van mobiele en online applicaties. Wirex heeft met succes technologieën voor wereldwijde betalingen en peer-to-peer-overdrachten geïntegreerd, waardoor u met slechts enkele muisklikken de service kunt gebruiken. Het bedrijf beschermt ook de privacy, verbetert de veiligheid en verbetert de klantervaring. Wirex werkt om zijn diensten en producten voortdurend te verbeteren om beter te voldoen aan de behoeften van klanten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.