Menu Mijn account

Wirex Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01285
-3.02%24H

Wirex is een applicatie en account waarmee u de controle behoudt over zowel traditionele financiële activa als cryptocurrencies. Het bedrijf begon als E-Coin in de vorm van een leverancier van virtuele kaarten. De uitbreiding van diensten leidde tot de naamswijziging naar Wirex, die plaatsvond in februari 2016. Het bedrijf biedt een persoonlijke bankoplossing die een brug vormt tussen traditioneel bankieren en cryptocurrencies. Wirex claimt het eerste bedrijf te zijn dat de acceptatie van fiat-valuta combineert met de flexibiliteit en snelheid van de blockchain. Er zijn beveiligde portefeuilles voor coins en tokens met ondersteuning van mobiele en online applicaties. Wirex heeft met succes technologieën voor wereldwijde betalingen en peer-to-peer-overdrachten geïntegreerd, waardoor u met slechts enkele muisklikken de service kunt gebruiken. Het bedrijf beschermt ook de privacy, verbetert de veiligheid en verbetert de klantervaring. Wirex werkt om zijn diensten en producten voortdurend te verbeteren om beter te voldoen aan de behoeften van klanten.

Grafiek Wirex Token

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.