Menu Mijn account

Yearn.finance

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 7180,71954
-0.42%24H

Yearn.finance (YFI) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om Yearn.finance te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen.

Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te verhandelen. Naast onze website bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Yearn.finance

Wat is Yearn.finance?

Yearn.finance draait op de Ethereum blockchain. Het is een protocol dat gebruikers helpt om de meeste rente te halen uit verschillende decentralized finance (DeFi) platformen. DeFi platformen gebruiken de blockchain technologie om transacties uit te voeren waarbij een derde partij volledig vermeden wordt. Het protocol is gemaakt om het handmatig verplaatsen van fondsen tussen markten te automatiseren. Zo kan de beste rente gegarandeerd worden. Het begon als een instrument voor het samenvoegen van opbrengsten, en is ontwikkeld tot een platform dat geautomatiseerde strategieën voor liquiditeitsmining ondersteunt. 

Hoe werkt het?

Bij liquidity mining biedt een gebruiker zijn cryptovaluta aan op een decentrale exchange. Door het beschikbaar stellen van valuta is de exchange liquide en kunnen de gebruikers via het platform handelen. In ruil voor het bieden van liquiditeit ontvangt de eigenaar een gedeelte van de handelskosten die gemaakt worden op het platform.

Het Yearn.finance protocol houdt in de gaten op welk netwerk de beste rente te krijgen is voor de valuta die u wilt inleggen. Het protocol verhuist vervolgens automatisch de valuta naar de exchange waar op dat moment de meeste winst te halen is. Door het Yearn.finance protocol krijgt een gebruiker het meest voor zijn inleg en wordt de rente geoptimaliseerd. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt. 

Nog vragen?

Lees ook onze sectie met veelgestelde vragen, blader door onze handleidingen of neem een kijkje op de kennisbank. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.