Menu Mijn account

Yearn.finance

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 29259,5503
-3.73%24H

Yearn Finance kopen met iDEAL

Yearn.finance is een DeFi-platform wat als doel heeft een groot aantal functies uit te voeren. Functies zoals geaggregeerde liquiditeit, handel met hefboomwerking en geautomatiseerde marketing. YFI is het native token van het Yearn.finance platform. YFI kunt u kopen bij Bitcoin Meester met euro’s en betalen kan via iDEAL.

Grafiek Yearn.finance

Over yearn.finance

Yearn.finance is ontwikkeld door Andre Cronje, welke yearn.finance creëerde om het proces van het handmatig verplaatsen van fondsen tussen DeFi-markten te automatiseren om de beste lending rate te garanderen. iEarn Finance, zoals het oorspronkelijke heette, werd vrijgegeven voor het publiek. Wat begon als een instrument voor het samenvoegen van opbrengsten, evolueerde naar een platform dat geautomatiseerde strategieën voor liquiditeitsmining ondersteunt. Yearn.finance is veevuldig in het nieuws geweest omdat het de waarde van de bitcoin heeft ingehaald.

Yearn.finance kopen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester vinden we het belangrijk om het handelen in cryptocurrency kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Handelen moet eenvoudig en snel gaan, om deze reden kunt u dan ook bij ons iedere coin, zoals YFI coin kopen met euro's welke u kunt betalen met iDeal of Bancontact. Zo kunt u dus binnen een paar minuten YFI kopen met iDeal. Om het extra makkelijk te maken bieden we naast de website ook een gratis Android en iOS app aan. Met onze Bitcoin Meester app kunt u altijd traden, waar u ook bent! YFI coin niet wat u zoekt? We bieden gelukkig nog ruim 200 ander coins aan, zoals Polkadot, XRP en Bitcoin. Ook kunt u vooraf een order plaatsen om een munt te kopen of te verkopen wanneer deze een gewenste prijs bereikt, zowel koop als verkoop orders zijn mogelijk. Heeft u hulp nodig of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.