Menu Mijn account

Zcash

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 33,0674894
-5.61%24H

Let op! Zcash is een privacycoin en niet te versturen of te storten.

Zcash (ZEC) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester geeft u toegang tot het handelen in meer dan 200 cryptovaluta. Daar is Zcash, ofwel ZEC, er een van. Maak een account aan en begin met handelen via onze website of app!

Grafiek Zcash

Wat is Zcash?

Zcash is een cryptovaluta die de anonimiteit van zijn gebruikers en hun transacties wil garanderen. Hiervoor gebruikt het versleutelde informatie om transacties te valideren zonder die informatie te delen (Zcash specifiek doet dit door middel van iets wat ze Zk-Snarks noemen). Hierdoor blijft de privacy van de gebruiker behouden.

 

Gebruikers kunnen kiezen op welke manier ze een transactie maken: transparant of shielded. Transparante transacties werken net als Bitcoin, waar de code van Zcash eerst op gebaseerd was. Ze worden verzonden tussen publieke adressen en op de blockchain opgeslagen, waardoor essentiële informatie over de transactie door iedereen te zien is. Hoewel de identiteit van de gebruikers niet direct openbaar is, zijn de adressen van de verstuurder en ontvanger dus wel te zien. Bij shielded transacties wordt speciale versleutelde informatie de transacties volledig anoniem te houden. Gebruikers krijgen dan een speciale sleutel om bij de informatie te komen. Alleen mensen die dit hebben kunnen alle informatie van een transactie inzien. Zcash is de cryptovaluta die dus als betalingsmiddel gebruikt wordt 

Handelen bij Bitcoin Meester

Handelen is bij Bitcoin Meester eenvoudig, veilig en snel. Geld storten kan met iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Daarna kunt u dit direct omwisselen voor bijvoorbeeld ZEC. Bij ons loopt deze verwerking automatisch en hoeft u niet eindeloos op uw cryptovaluta te wachten. Wij bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in via onze app voor iOS en Android.

Heeft u verder nog vragen?

De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast hebben wij pagina’s met handleidingen, een kennisbank en blog. Onze medewerkers staan u graag te woord via mail, chat en telefoon!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.