Menu Mijn account

Zcash

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 120,190950
1.35%24H

Zcash (ZEC) kopen en direct op uw account

Zcash kopen bij Bitcoin Meester doet u eenvoudig en snel. U hoeft slechts een account aan te maken, hierna kunt u direct uw gekozen munt kopen. Betalen dat doet u eenvoudig via een betaalmethode als iDeal of Bancontact. Hierdoor is het dus voor iedereen eenvoudig om Zcash te kopen. Ons platform is zo ingericht dat het eenvoudig is om te gebruiken, dat kan zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week.
Mocht u ergens toch niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Let op! Zcash is een privacycoin en vanwege aangescherpte regelgeving is deze munt niet meer op te nemen of te storten.

Grafiek Zcash

Wat is ZEC voor soort munt?

Zcash biedt de mogelijkheid om online betalingen te verrichten op een transparante blockchain. Je kunt kiezen of je de inhoud van een transactie en informatie over de ontvanger en verzender wil versleutelen. Alleen gebruikers met een specifieke View Key kunnen alle informatie over de transactie inzien. Zcash is de eerste cryptocurrency die de blockchain technologie van Bitcoin op een slimme manier combineert met een flexibele encryptie technologie voor financiële privacy.

Zcash eenvoudig kopen met iDeal of Bancontact

Wanneer u een account heeft aangemaakt, kunt u direct aan de slag met het handelen in munten zoals Zcash. Het enige wat u hoeft te doen is euro's storten op uw account met een betaalmiddel als iDeal. Hierna kunt u de euro credits omwisselen naar uw gekozen munt zoals Zcash. Deze munt kunt u dan kopen en verkopen. Ook kunt u via ons platform de koersen in de gaten houden, deze worden namelijk iedere 5 minuten bijgewerkt. 

Alles duidelijk?

Hopelijk is alles nu duidelijk, maar indien u toch nog vragen heeft hebben wij een aantal informatiestukken voor u klaarliggen. Bekijk eens de FAQ, onze handleidingen, of onze blog met kennisbank.
Wanneer u liever direct wordt geholpen door een van onze medewerkers kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is te bereiken via de mail, chat of via de telefoon op: 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.