Menu Mijn account

Zilliqa

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,07688615
-6.37%24H

Zilliqa kopen en verkopen

Bij Bitcoin Meester kunt u kiezen uit 200 verschillende munten. Zilliqa (ZIL)kopen en verkopen kunt beide doen via ons platform.
Het enige wat u nodig heeft om te starten is een account bij Bitcoin Meester. Vervolgens kunt u ieder willekeurig moment van de dag beginnen met het kopen van Zilliqa. 
Dit kunt u doen met een betaalmethode als iDeal of Bancontact. U stort euro's op uw account waarmee u vervolgens uw gewenste munt koopt.

Grafiek Zilliqa

Schaalbaarheid van het netwerk vergroten

Zilliqa lijkt de eerste blockchain te zijn die schaalbaar is zonder dat dit ten koste gaat van het decentrale karakter. Het kan (in potentie) een van de hoogste doorvoer van data aan van alle decentrale blockchains. Dit houdt in dat het netwerk altijd snel, betrouwbaar en goedkoop zal blijven. Uit de tests van Zilliqa kwam 2488 transacties per seconde, terwijl het nog lang niet op het maximum zit.
Zilliqa wilt vier van de grootste problemen van de blockchain technologie oplossen, namelijk de schaalbaarheid, de transactiesnelheid, mining- en transactiekosten en de veiligheid.

Zilliqa kopen met iDeal of Bancontact

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig uw munten kopen zodra u een account heeft aangemaakt. Vervolgens kunt u geld storten met een veilige betaalmethode als iDeal of Bancontact. Hiermee kunt u zelf de keuze maken wat voor bedrag u stort. Wanneer u Zilliqa koopt met iDeal wilt u wel op de hoogte blijven van de koers. Wanneer u de koers van Zilliqa (ZIL) in de gaten houdt kunt het beste besluiten wanneer u de munt wilt aankopen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een vooraf ingestelde order, deze kunt u instellen via de 'geavanceerd' knop. U stelt dan een prijs in waarvoor u de munten wilt kopen of verkopen.
 

Bent u er klaar voor?

Hopelijk heeft u nu alle informatie om uw Zilliqa (ZIL) te kopen. Om u nog een beetje op weg te helpen hebben wij een blog met kennisbank, een FAQ-pagina, handleidingen, en een uitstekende klantenservice.
Onze helpdesk kunt u bereiken via e-mail, chat, of telefonisch op: 085 007 6000.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.