Menu Mijn account

Zilliqa

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02687125
-3.81%24H

Zilliqa (ZIL) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

ZIL is een van de meer dan 200 te handelen cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt! Ook ZIL kunt u eenvoudig kopen na het aanmaken van een account. Vervolgens kunt u met iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving geld storten en beginnen met handelen.

Grafiek Zilliqa

Wat is Zilliqa?

Zilliqa is software die een veilige, schaalbare blockchain biedt voor grote ondernemingen die decentralized applications (dapps) willen maken. Dapps zijn digitale applicaties die onafhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. Om schaalbaarheid te bereiken maakt Zilliqa gebruik van sharding, waarbij de blockchain wordt verdeeld in kleinere delen. Met deze techniek kunnen blockchains sneller transacties verwerken. De kleinere delen, shards, bestaan uit hun eigen data en zijn niet afhankelijk van anders shards. Dit maakt het platform efficiënter en beter geschikt voor opschalen.

 

Daarnaast biedt Zilliqa een programmeertaal aan die Scilla heet. Hiermee kunnen ontwikkelaars apps coderen en lanceren om bepaalde diensten aan te bieden. Er kunnen ook smart contracts mee uitgevoerd worden, een soort automatische controles die controleren of partijen van een transactie aan hun belofte voldoen. De token van Zilliqa, ZIL, wordt gebruikt om programma’s uit te voeren, transacties te maken, en het netwerk draaiende te houden.

ZIL kopen bij Bitcoin Meester

Koop en verkoop ZIL gemakkelijk met Bitcoin Meester! Ons platform is veilig en simpel te gebruiken. Voor elke aankoop van cryptovaluta rekenen wij transactiekosten. Onze calculator laat zien wat deze kosten zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor het aan- en verkopen zijn deze kosten maximaal 1%, en kunnen dalen tot 0.10% als u vaker handelt. Daarnaast bieden wij de any-to-any functie waarmee makkelijk u de ene munt voor de andere kunt omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Nog meer informatie nodig?

Neem een kijkje op onze FAQ pagina of in onze handleiding. Daarnaast hebben we een kennisbank en blog waar u het laatste cryptonieuws kunt lezen. Heeft u nog andere vragen waar u niet helemaal uitkomt? Onze helpdesk staat voor u klaar! Wij zijn te bereiken via email op helpdesk@bitcoinmeester.nl. U kunt een chat starten op onze website, of ons bellen op 085 007 6000. Chatten en bellen kan op werkdagen van 09:00-17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.